Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Elämää Euroopassa

Kalle Jokinen

Tämä näyttely oli tarkoitus julkaista suunnilleen tässä muodossa vanhassa aukeassa, mutta sivujen kaatuminen pilasikin sitten suunnitelmat. Tässä nyt kuitenkin olisi tarjolla pläjäys toivottavasti ei niin tavallisia "lomakuvia", muualta kuin rakkaasta kotimaastamme. Kuvat on otettu yhtä luukunottamatta viimekesänä, kuukauden kestäneellä reilireissulla.

Kujalla

Keskiarvo: 3
Ajassa

Keskiarvo: 1.8
Tulta...

Keskiarvo: 2.7
Ja vettä

Keskiarvo: 2.7
Häät

Keskiarvo: 3
Lahjoitus

Keskiarvo: 2.2
Paikallinenko?

Keskiarvo: 1.8
Hukassa

Keskiarvo: 2.3
Vartio

Keskiarvo: 2.4
Heijastus

Keskiarvo: 3.1
Taidetta

Keskiarvo: 2.6
Tango Yössä

Keskiarvo: 3
Symbolit

Keskiarvo: 2.3
Loppu

Keskiarvo: 2.6

Annetut kommentit

Mun mielestä parhaat olivat "Ja vettä" sekä "Tango Yössä". Muuten noi kyllä vähän oli sellasia melko tavallisia kuvia, joita matkoilla saa otettua. "Loppu" oli kyllä myös aika hyvä.

Vielä tuohon lehteä lukevaan tyyppiin sen verran, että kai joku italialainen turisti on saattanut hyvinkin lukea fudistuloksia ja -tarinoita Parc Güellissäkin hengähdystauon aikana...paikallinen ehkä lukisi mieluummin paikallista lehteä. Huom. ehkä.
mä tykkäsin paljon "Häät" kuvista :)
Pidin "Heijastus" ja Häät" kuvista eniten, mutta muitakin hyviä oli joukossa. Hyvä kuvasarja, näitä katseli ihan mielenkiinnolla:)
Kiitos kaikille kommenttia antaneille:) niitä saisi toki tulla lisääkin. Noista numeroista ei oikein tahdo saada irti mitään.
Ei kyllä yhtään nappikuvaa, sellaista max. "ihan kivaa" matskua. Paras idikseltään "Taidetta", mutta epäskarppius siinäkin häikkää.
Jotenkin sellanen tunnelma, että napsitaan nyt ja katsotaan mitä saadaan aikaan: huolimaton, hätäinen.

Ja sitte OT:
Minkä takia musta tuntuu, että valokuvaajan pitäis osata kieliopilliset perussäännötkin...? Muuten tulee jotenkin sellanen "mitäs tän dorkan kuvii nyt kyttää" -fiilis.

2-3 pinnaa kaikki.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.56 (333 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty