Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuukausiteema: Kateus

Valokuvauksen kuukausiteema

Syyskuu 2010 kuukausiteema

Minulle kans!

Keskiarvo: 2.4
Kateellinen

Keskiarvo: 3.4
... eipä naapuri enää tuollakaan mökillä leveile...

Keskiarvo: 2.5
kyydistä pois

Keskiarvo: 2.5
Teillä käydäänkin vain kääntymässä, meillä on koko ajan tupa täynnä!

Keskiarvo: 1.8
Mustasukkaisuus...

Keskiarvo: 1.8
kosto.vahingonilo.pako

Keskiarvo: 2.2
Tasan ei käy onnen lahjat

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

Minkä tahansa kuvan voi näköjään selittää teemaan sopivaksi. Kovinkaan monesta näyttelyn kuvasta ei kateus tule ensimmäisenä, eikä edes väkisin yrittämällä mieleen. Ei viitsi pisteyttää.
Mun piti itsekin laittaa kuva tähän näyttelyyn.
Mietin aihetta koko kuukauden mutta en vaan keksinyt yhtään mitään uutta ideaa, selasin jopa vanhoja paperi-valokuviani jos sieltä olis löytynyt jotain kun järki ei vaan luistanut..mutta eipä löytynyt sopivaa......tosi vaikea teema. Mutta ihan hyvä että välillä on tosi kinkkisiä juttuja:))
Kyllä näistä suurimmasta osasta se teema löytyy kun miettii hetken aikaa.
Kiva että muutama sentään uskalsi ottaa osaa.
Mä pidän näistä kuukausiteemoista ja harmi jos ne loppuvat sen takia ettei kukaan lähetä kuvia:(
Joten nyt vaan miettimään kuvaa ensi kuun teemaan...AIKA...sen luulis olevan vähän helpompi teema...
Aika hankala teema. Mietin, että olisiko kateutta voinut kuvata jollain "abstraktimmalla" tasolla, mutta kuitenkin niin että kuva yhdistyy teemaan ilman valtavia ponnisteluja ja aasinsiltoja? Mielikuvitusta käyttämällä ja otsikkojen avulla kaikki kuvat saa kai jollain tavalla teemaan liitetyksi, mutta "kyydistä pois" taitaa kaikessa konkreettisuudessaan kuvastaa tässä sarjassa onnistuneimmin sarjan teemaa. Tuon kuvan lisäksi humoristiset "Kateellinen" ja "Tasan ei käy onnen lahjat" ovat mun suosikkeja. Aina tällaisten teemojen yhteydessä tulee miettineeksi myös sitä, voiko eläin - saati kasvi tai joku muu eliö - kokea inhimillisenä pidettyjä tunteita, kuten kateutta. Siitä huolimatta pidän eniten tuosta viimeisestä kuvasta.
Edelliseen jatkeeksi täytyy lisätä, että "... eipä naapuri enää tuollakaan mökillä leveile..." ja "Teillä käydäänkin vain kääntymässä, meillä on koko ajan tupa täynnä!" eroavat joukosta positiivisesti siinä mielessä, että niissä "kateellinen" on käsittääkseni kuvan ulkopuolella (ei siis joku kuvassa oleva objekti). Miinuspuolena se, että kuvat nojaavat hyvin vahvasti otsikkoihinsa.
Kiitos kuvaajille. Teema oli varmaankin vaikea.
Minun mielestäni ehdottomasti teemaan sopivin oli tuo "kateellinen". Myöskin "kyydistä pois" kutkutti mukavasti. Tuo Mökkipalo olisi ollut haasteellinen ilman nimeä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.51 (273 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty