Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuukausiteema: Aika

Valokuvauksen kuukausiteema

Lokakuu 2010 kuukausiteema

Ei nimeä

Keskiarvo: 2.3
parhaat vuodet jo nähty !

Keskiarvo: 2.7
Aurinkokello ja kalenteri

Keskiarvo: 2.1
Ajan tieto

Keskiarvo: 3.4
Kohti lopullista

Keskiarvo: 1.8
101

Keskiarvo: 2.1
Aika jättänyt

Keskiarvo: 2.8
aikojen alusta asti...

Keskiarvo: 2
Elon korjuu

Keskiarvo: 2
Uuden vuoden aikaan

Keskiarvo: 2.9
nilkka suorana

Keskiarvo: 2.6
Kello

Keskiarvo: 2.2
Kuuma peruna pihdeissä.

Keskiarvo: 1.8
My time sucks - Huono aika

Keskiarvo: 1.7
Päivät pulkassa

Keskiarvo: 2.6
Hylätty nalle

Keskiarvo: 2.1
Yksin jäänyt

Keskiarvo: 1.8
hetkistä poimittu

Keskiarvo: 1.9
Alexandra oli kaunis nainen

Keskiarvo: 3.1
Auringon alla

Keskiarvo: 1.6
Joko on aika?

Keskiarvo: 2
kymmentä vaille kolme

Keskiarvo: 2.4
Nyt ja aikojen alussa

Keskiarvo: 1.4
Aika on rahaa

Keskiarvo: 2.9
Taivaankappaleita

Keskiarvo: 2.1
Biologinen hiekkakello

Keskiarvo: 2.9
30 000 päivää

Keskiarvo: 2.5
mennyt

Keskiarvo: 2.5

Annetut kommentit

Osallistuja saa osallistua vain yhdellä teoksella/teema!
-veturi-
Huh, olipas taas kuukausinäyttely. Aika on todella monitulkintainen aihe, ei siinä mitään, mutta parissa piti oikein ihmetellä, että miten se liittyy teemaan. Mutta parempi silti mielestäni näin, että kuvia on paljon. Eli kiitokset veturille ja kuvaajille.

Ekalla katselukierroksella eniten lämmitti tuo "biologinen hiekkakello".
Tykkäsin tosi paljo näyttelyn kuvista.
Ehkä eniten Aika on rahaa, Alexandra oli kaunis nainen, parhaat vuodet jo nähty, kymmentävaille kolme ...
Paljon oli kuvia vanhalta-ajata, patinoituneita pintoja. Ne on aina mielenkiintoisia.
Aika on tosi laaja käsite. On vanhuus-,lapsuus-, vuoden-,vuorokauden-,kilpailu-,esiintymis-,naimisiinmeno-,nyky-,tekemis-, aikaa myös mitataan, odotetaan... Nautin kyllä tästä näyttelystä :)
Huh, kävin kuin kävinkin kaikki läpi, mutta vaikka teoksia oli paljon, niin yllättävän mukava mieli jäi tästä näyttelystä. Teemana tää oli tosi hyvä, sillä paljonkaan ei ollut käsitteen venyttämistä oman kuvan hyväksi havaittavissa. Kivoja kuvia, kiitos kuvaajille vaan. Laiton itsekin tähän teemaan yhden kuvan. Kommentoin kaikkia kuvia, myös omaani. Kaikille kuville en antanut pisteitä, anteeksi. Kyse on siitä että joidenkin kohdalla on vain niin vaikea muodostaa numeerista arviota. Mukavaa että oli näin paljon erilaisia kuvia. Jos jotain nyt loukkais joku mun sanoma sen oman kuvan kohdalla, niin ihan suotta. Kokonaisuutena arvioiden tää oli keskinkertaista parempi näyttely.
Valitettavasti jäi taas sellainen "Etsi joku kiva kuva kotialbumistasi ja selittämällä selitä miten liittyy teemaan" -fiilis.

Missä ihmisten luovuus?

Jos kuvitellaan, että asiakas tilaisi minulta kuvia, joiden teemana on aika, en ihan ensimmäiseksi uskaltaisi kävellä esittelemään kuvia karhuperheestä tai jostain moottoritiestä.

Täytyy varmaan itsekin alkaa osallistua näihin skaboihin, kun tulee tilitettyä näin paljon :-)
Ehkä luovuus onkin juuri sitä, ettei laita sellaisia kuvia mitä suurin osa katsojista odottaa?
Minä kävin Tonyn innoittaman myös koko kommentointikierroksen läpi :). Sen verran tuore Aukealainen olen, että innoissani teemaa odotin ja moneen kertaan olen kuvia kahlannut ja pohtinut. Vanhojakin teemoja olen selaillut tohkeissani ja täytyy myöntää, että niistä mihin olen törmännyt, on tämä keskivertoa parempi; paljon osallistuja ja paljon eri näkökulmia teemaan... mutta. Niin, on tässäkin mukana aika ohuella yhteydellä olevia teoksia tai sitten vain oma aivotoimintani on niin hyhmässä etten ihan kaikkea hoksi :D.
Mikä ihme siinä on, ettei ymmärretä aihetta. Yritetään nimellä luoda aasin siltaa annettuu aiheeseen. Eihän tämä ole kirjoituskilpailu? My time sucks - Huono aika on esim. yksi missä on sisäistetty annettu aihe ja se toimii! On siellä muutama muukin asiallinen. Nämä teemat pitäisi muutenkin julkaista ilman teoksen nimeä.
Hmmm... Aikamoista. Mun suosikkeja ovat "Ajan tieto", "Elon korjuu", "My time sucks - Huono aika", "Alexandra oli kaunis nainen" sekä "Aika on rahaa".
Kiitokset kaikille mukanaolleille ja kommentoijille, tosi kiva juttu!!
Hitsi taisi olla jo kolmas mihin en ehtinyt mukaan, mutta ehkä seuraavalla kerralla. Tosi tuntuu olevan se mitä joku tuolla sanoikin, että on kaivettu kaivamalla ja yhteyttä ei löydä.
Juu, pitäisi varmaan saada aiheeksi kukka ja sitten kaikki kuvaavat kukan ja kaikki ovat onnellisia.
Heh, miten minusta tuntuu että tuo on osoitettu minulle:=))
Minulla on ollut eri yhdityksien järjestötoiminnassa hirmu kiirettä ja nyt alkaa kohta helpottamaan vielä pari viikkoa, ja yhden yhdistyksen suurimmat hommat on tältä vuodelta ohi.
Sitten olisi tarkoitus lähteä metsästämään jotain luontokuvattavaa, kukkia ei taida löytyä kuin kukkakaupasta, ei nyt odotellaan lunta vähäsen...........
Mä olen katsellut näitä kuvia ja ihan hyviä kuvia on paljon...mutta aiheeseen en kyllä ihan kaikkia saa hyvällä tahdollanikaan yhdistettyä.
Toisaalta aikahan on aina ja kaikialla niin että tähän olis voinut pistää ihan millaisen kuvan hyvänsä....Voishan sitä ajatella että otin kuvan siihen ja siihen aikaan..hmm...
Joten periaatteessa näin ajatellen jokainen kuva on ihan aiheeseen sopiva:))

Nää aiheet on aika vaikeita sitten kun yrittää löytää sitä sopivaa kuvaa....kun sen kuvan pitäis olla hyvälaatuinen, aiheeseen sopiva, loppuun asti ajateltu ja vielä omanlaisensa, ettei ihan mitään tusinakamaa...hitto soikoot se on pirun vaikeeta!!!!!

Mun "porausreikäni" ei oikeen uponnut katsojiin, mutta oon reilusti ylpeä viimeisestä sijastani - pitäähän joukossa aina huonoinkin olla :)))

Tämä kokoelma ei oikein kyllä avautunut minulle.
Ajattelen tekeväni näyttelyn/kuvakirjan isommasta kuvamäärästä jossa aiheena on aika? Mitä kuvia siihen laitan? missä, miten, aika ilmenee? Kirjan täytyisi olla mielenkiintoinen selata... Suurinpiirtein tästä ajatuksesta lähdin miettimään kuvaani näyttelyyn.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.33 (955 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty