Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuukausiteema: Kaunis/Ruma kuvapari

Valokuvauksen kuukausiteema

Marraskuu 2010 kuukausiteema

kaunis ja ruma

Keskiarvo: 3.2
Boogie wonderland

Keskiarvo: 2
Kaunis-Ruma

Keskiarvo: 2.7
Sisälmykset ruohosipuleilla

Keskiarvo: 3.6
Pretty Boy & Sörkan gimma.

Keskiarvo: 2.1
Kaunistelematta

Keskiarvo: 3.2

Annetut kommentit

Jipii, kuukausiteema taas. :9 Aika vähän kuvia. Tein ensimmäisen pikakatselmuksen ja päätin olla vielä kommentoimatta. Luulin että tähän teemaan olisi tullut enemmänkin kuvia, mutta näillä nyt mennään. Sisälmykset aiheutti ainoana ihan selkeän reaktion, että hyi. Niiden rinnalla mikä vain näyttää kauniilta. Mustavalkoinen näyttää olevan vallalla, näistä vain pari kuvaa väreissä. Nojoo, kattelen ehkä huomenna toisen kerran ja sanon sitten enemmän.
Yllättävän vähän tosiaan kuvia tässä teemassa, joka aihepiirinsä puolesta pitäisi ainakin periaatteessa olla "helppo". Mukavia kuvapareja, ensimmäinen ja neljäs mun suosikit näistä.
Melkein kaikista näistä voisi valita kauniin/ruman omien mieltymyksien mukaan. Aika haastavat adjektiivit valokuvausmielessä, mutta jätänpä analytiikan niille Nimettömille Asiantuntijoille(tm), jotka aiemmissa keskusteluissa ovat katsoneet olevansa kaiken arvostelun ylä- ja alapuolella.
Mä kyllä petyin sinänsä että mustavalkokuvien ystävänä, en oikein saanut tässä aiheessa mitään irti mustavalkoisuudesta.
Silloin kun katsotaan kaunis/ruma vastakkain niin mustavalkoisuus ei anna kuvalle täyttä oikeutta koska värit vaikuttavat paljon kaikkeen kauneuteen. Mustavalkokuvista saa kauniita kuvia ilman kaunista aihettakin.
Värikuva taas kaipaa lähes aina sen kauniin aiheen ollakseen kaunis ja silloin tulee hyvin näkyviin kauniin ja ruman ero.
Ihmisiä ei sais koskaan laittaa kaunis/ruma kategorian alle, jokaisella on omat hyvät ja huonot piirteensä.
Onneksi näissä kuvissa ei oltu sorruttu siihen että olis mikään huippumalli-vastaan kadulta napattu huonompiosainen.....yhdessä kuvassa sitä hiukan oli, mutta siinä pidin kyllä vanhempaa naishenkilöä paljon hauskemman ja mielenkiintoisemman näköisenä kun mieshenkilöä joka toivottavasti tietää olevansa aukean sivuilla, siis toivottavasti molemmat tietää missä heidän kuvansa tällä hetkellä seikkailee ja ennenkaikkea-minkä otsikon alla.....
Itse haastaisin oikeuteen kuvan ottajan välittömästi jos mä noissa kuvissa olisin ilman lupaa...Toivottavasti molemmilta todellakin on kysytty lupa ja myös sanottu millaisen otsikon alle kuva tulee.
Yllättävän vähän kuvia, aihe vaikutti helpolta, mutta mitäs mä siitä tiedän kun en edes osallistunut.
Mun kone ei tällä hetkellä suostu tekemään kuvapareja, photari jumittaa eikä kuvasivut edes kunnolla aukea:((

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.86 (190 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty