Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Heini

Micko Castrén

Aika hajanainen setti. Teema vaihtelee, joten osa kuva pirteitä ja osa vähemmän pirteitä. Heini on kuitenkin loistava kuvattava ja päivä meni mukavasti kierrellen niin Savion autiotaloja, kuin Keravan lampia.. :)

001

Keskiarvo: 3.3
002

Keskiarvo: 3.5
003

Keskiarvo: 3.8
004

Keskiarvo: 3.2
005

Keskiarvo: 2.7

Annetut kommentit

001 ja 003 suosikkejani. Tematiikka toimisi ehkä paremmin, jos kuvat järjestäisi toisella tapaa? Hyvä tämä on näinkin. Harvinaista herkkua täällä. Mii laiks!
Hyviä kuvia kaikki, ilmeikäs malli. 2 ja 4 suosikkejani.
Kiitokset Robert ja Jukka kommenteistanne!

Robert Blomerus, Kuvien tarkoituksena ei ole juuri kertoa mitään, joten minkäänalista teemaa ei oikeastaan ole. Kunhan vaan henkilökuvia eri miljöissä. Tietenkin tulkinta on sitten eri asia. Mietin järjestystä paremmin seuraavien kuvieni kohdalla! Ensimmäisen kuvan julkaistuani kovinkaan moni ei ollut rajauksen kanssa samaa mieltä, koska heidän mielestään yläosa on turhaa, mutta mielestäni juurikin tuo epäterävä oksa "rajaa" yläosaa pois suunnaten katsetta enempi kohteeseen :)
Aivan mahtava setti, josta ei voi olla pitämättä ja mitä ilmeisemmin kuvaajalla on homma hanskassa =)
Odotinkin jo hetken Harry, että pääset tähän laittamaan kommenttisi, jotta voisin vastata niihin! :) Kommenttisi ovat aina hyviä ja eivät turhaan pelkkää kehumista taikka haukkumista.

Ensimmäisessä kuvassa on kyllä liikaa tilaa, mutta ajattelin jo kuvausvaiheessa tuon oksan yläreunassa rajaavan kuvaa ylhäältä hieman, että katse ei harhailisi turhaan epäterävässä sekamelskassa, mutta ehkä se ei ollut paras valinta. Osa tykkää, osa ei

Toisen ja kolmannen kuvan kommentteihin en voi sanoa kuin kiitos. Varsinkin, kun en ole paljoa henkilökuvausta harrastellut. Heini on vasta kolmas tai neljäs varsinainen kerta kun kuvaan henkilökuvia "tosissaan.

Neloskuvastakin olen samaa mieltä. Kirjoitin näyttelyn kuvaukseenkin, että näyttelyssä on kahden tyylisiä kuvia, vaikkei se nyt mikään puolustus saa olla. Olisivat kyllä toimineet paremmin erillään. 1-3 sekä 4-5. Kontrastin vähyys on kuvankäsittelyssä tehty, joten se on kyllä tarkoituksellista. Toinen malli 'kliseisesti' Heinin taakse olisi voinut sopia paremmin ja silloin kuva olisi pystykuva. Nyt jää vähän merkityksettömäksi tuo vasen puoli. Pidän vain 3x2 formaatista liikaa.

Viitoskuvassa pyrin symmetrisyyteen, joka ei sitten toteutunutkaan niin hyvin kuin kuvittelin. Tuota kuvaa tuli tarkisteltua sekuntia kauemmin vasta koneella, enkä kuvausvaiheessa tajunnut siirtää Heiniä keskelle. Hyvä kuitenkin, että sekin toimii sinulle. :)
hieno setti!
Raikkaita ja omaperäisiä rajauksia hyvällä tavalla. Tykkään kovasti! Kolmonen suosikkini viehättävän erikoisuutensa vuoksi.
Nautittava näyttely, kiitoksia.
Kiitoksia itsellesi kuvien kommentoimisesta, Mika.

Kaikki kuvat ovat siis otettu luonnonvalossa ilman heijastimia tai muita apuvälineitä.
Vähän ideaa ja enempi puutteita, en jaksa innostua.
Hyvin huomaa, että kuvaaja löytää oivat potrettivalot luonnosta. Sarjaa katsoessa tulee mieleen, että onko bökeh-pelleily vienyt voiton itse potreteilta, kun tyhjää tilaa on roimasti.

No, yhtä kaikki ihan hyvä sarja. Ei valittamista.
Nelosesta tykkäsin eniten, kun se oli luonnollisin - ja 005:sta vastaavasti vähiten, kun se oli niin lavastettu ja tylsän symmetrinen. 1-3 olivat ihan eri tyylisiä, vähän muovisia muotikuvia tai kampaamo-mainoksia. Tosi kauniita kyllä nekin ja kaunis on myös malli.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (192 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty