Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Uni

Tuukka Järventausta

1.

Keskiarvo: 3.6
2.

Keskiarvo: 3.2
3.

Keskiarvo: 3.9
4.

Keskiarvo: 3.6

Annetut kommentit

Hyvä sarja, ei paljon moittimisen sijaa, no jos jotain nyt kumminkin, niin kuvissa 1 ja 3 on mielestäni turhaa menty silottelemaan ihoa, nyt kaikki yksityiskohdat on tapettu ja saatu aikaan hiukan muovimainen jälki, siitä - 1 poäng :).

No.nyt olen samaa mieltä Jarin kanssa ;)
Tajusimpa juuri että Tuukka on aukean lahjakkain valokuvaaja (jos ei Markoa lasketa:P) :) Onnea ja menestystä ! Itselläni tämä toiminta jäi harrastusasteelle, toivottavasti sinulla ei. Ei näitä kuvia tarvitse enää erikseen kommentoida tai pisteyttää. Ne on kaikki vitosen arvosia jos ei lasketa alkupään sumukuvia :) Olet valmis valokuvaaja ja ei ole enää erikseen syytä postata kuvia harrastusfoorumille vaan suoraan mahdollisille asiakkaille ;) Toki silti odottelen uusia kuvia myös tänne, ei siinä mitttään.
Juha, valona kuvissa 1 ja 3 on lähellä oleva n. 3x2m kokoinen tasovalo, mutta kuvankäsittelyllä ihoa ei ole siloteltu :)

Kiitos Jari! julkaisutahtina aukeassa ei varmaan tule olemaan yhtä tiivis kuin ennen, mutta laitan varmasti edelleen henk.koht. projekteja (ja yksittäisiä kuvia), kuten tämä uni-sarja.
1 ja 3 saivat täydet pojot, mutta löysemmät rajaukset ja tarinan kannalta miltei oleellisemmat kuvat jäivät ilmaan roikkumaa.

Hmm.. noh, ihmeltellään. Nättiä jälkeä kauttaaltaan.

Huiman loistavia. Suosikkejani 2 & 4.

Kiitos näistä!
Todella vakuuttava setti. Mitäpä muuta siihen lisäämään.
Nättejä tyttöjä ja hienoja kuvia! Eipä tässä paljon mitään valitettavaa keksi.
Jos täs on jokin "uni" tarina niin siihen en ainakaan vielä ole päässyt oikein käsiksi, mutta kun kuvat miellyttää muutenkin niin ei mun tarvitsekkaan.
Oikein hyvä satsi ja kolmonen mielestäni paras.
3 ja 4 näytti parhailta. Jostaki ihmeen syystä tuossa 2 kuvassa tunsin ihan nahoissani epämukavan alustan ja empatiaa tyttöjä kohtaan, onko se vain hyvä kuvaajan kannalta? hmm...
Kiitos tästä sarjasta, nautittavaa valokuvaa.
1 ja 3 olisi riittänyt. Molempiin voisi vielä softia lisätä, toisi unen tuntua lisää..
Upeaa.
Kaikki olivat loistavia, erityisesti viimeinen. Kuvaaja on tehnyt loistavaa työtä, mutta jokaisessa kuvassa minua HIEMAN häiritsi tyttöjen pieni jännittynyt poseeraus. Esim jäykät ja ristityt jalat ja yhteen puristetut huulet. Itse olisin kaivannut enemmän leijuvaa kreisimeininkiä, hulluttelua, oudompia asentoja ja keveyttä.
ihan mielettömän upeita
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.61 (234 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty