Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Alessia

Tapio Jussila

Ensimmäinen kunnon photoshoot uudella lasilla (35mm f/1.8), valaistusta tukemassa läpiammuttava varjo + sb600

pt.1

Keskiarvo: 3.3
pt.2

Keskiarvo: 3.6
pt.3

Keskiarvo: 3.5
pt.4

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

ihania.
2 on helvetin hieno.

1 ja 3 vähän tökkii toonauksen ja vedessä olon vuoksi. Nelosen lookista diiggaan, mutta mutta kommentoin itse kuvaankin mikä siinä ei omaa silmää lämmitä.

Kakkonen on kerrassaan upea, ykkönen toimisi vastaavalla photaroinnilla paremmin. Kolmosen liike on vähän ristiriidassa makailun kanssa, mutta lisää näitä.
Nautittava sarja joista kakkonen oma lempikuva.
Hienoja kuvia, ja kuvankäsittelykin näkyy olevan hanskassa. Kakkonen myös mun suosikki näistä.
Tekniikka on kohdallaan niin kuvan ottamisessa kuin jälkikäsittelyssä. Kahdessa viimeisessä kuvassa sommittelu / mallin asento eivät ole täysin onnistuneita, mutta sopivat sarjaan mainiosti. Aina voi myös miettiä, että olisiko tämäkään kuvasarja näin hyvä, jos malli ei olisi noin edustava :) Toisaalta muotokuvissahan hyvä malli tekee kuvista jo automaattisesti parempia. Helpottaa kuvaajan työtä olennaisesti. Kauneus kun miellyttää tunnetusti ihmissilmää.
Mielummin valitsen malliksi kauniin & helposti ohjattavan ihmisen kuin Pentti Perustallaajan... Huomattavasti mukavampaa sekä mallille että kuvaajalle, ja tietty lopputulos paranee. :-) Noista kahdesta viimeisimmästä tuli otettua samasta tilanteesta monia eri kuvia, noi mielytti ehkä eniten omaa silmää... http://www.jussila.galleria.fi/lollero/20100717-_D220335.jpg
Mainio, kaunis malli ja hyvä, sopivan vaihteleva muotokuvasarja. Laatutyötä.
ykkönen ja kakkonen oli parhaat.. ja kakkonen paras. ihan loistavaa ammattimaista työtä. todella tällaisia haluaisin itsekin ottaa.. tosi kauniita. meni minun kohdallani jopa aiemmin esiintynen "uni" -sarjan edelle, vaikka sekin oli huippu.
Nimettömät & perustelemattomat kommentit joutaa roskakoriin. :)
Tapio, sä voit omista asetuksistasi estää nimettömänä kirjoittelun, jos se sua häiritsee. Aika usein nimettömänä kirjoittavilta tulee perusteetonta, asiaankuulumatonta ja jopa ilkeää kommenttia, mutta toisinaan nimettömät kommentit ovat todella hyviä. Kai se onkin lopulta enemmän kirjoittajan persoonasta kiinni kuin siitä, kirjoittaako nimellä vai nimettömänä.
Jeesjees... Haluan kyllä antaa mahdollisuuden kritiikin antamiseen myös nimettömänä, kunhan tähän kritiikkiin löytyy (hyvät) perustelut. :-) Tähän mennessä ainoastaan yhden kommentin olen poistanut, eli laadukasta kritiikkiä olen saanut. Kiitokset!
Hienoja kuvia, joissa aavistuksen hämää tuo vinjetoinnin liiallisuus.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.41 (249 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty