Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Eräänä perjantaina

Petri Volanen

Josko sitä sitten taas vaihtelun virkistämiseksi suokuvien sekaan jotain muutakin välillä...

Mies ja Auto

Keskiarvo: 3.4
Tie ja Tyyli

Keskiarvo: 3.2
Peili ja Pirssi

Keskiarvo: 2.9
Kuja ja Kesäilta

Keskiarvo: 3
Heijastus ja Hetki

Keskiarvo: 2

Annetut kommentit

Mukavaa nähdä sinulta tällaisiakin kuvia. Kun kuvaamisen taitaa ja on näkemystä, ei paljoa haittaa mitä kuvaa, jälki on aina hyvää:)
Joo, vähän vaihtelua. Tossahan on sellanen aihe mitä tarttis kuvata paljon enemmänkin, mutta kun ei tuota perheelliseksi käynyttä broidia meinaa enää saada viikonloppuisin uhriksi usutettua... xD
Hyvä setti. Ei ehkä ihan kaikkien osalta tunnelmaltaa yhtenevä. Kolme keskimmäistä toimii hyvin keskenään, mutta eka ja vika on vähän ulkona siitä. Kiinnostavia kuvia kuitenkin kaikki.
Ensimmäistä katsoessa tuli jälleen tunne, että onhan tutun näköinen kuva ennen kuin muistin nähneeni sen Harhakuvassa. Pidin kyllä kuvita tuota viimeistä lukuunottamatta.
Joo, on niissä eittämättä eroa, vaikka samalta illalta ovatkin. Tarttis opetella kovemmaks ton karsimisen suhteen. :)

Ja musta tuntuu että nää mun kuvat leviää niin äkkiä ja niin laajalti pitkin nettiä että ei oo ihme jos tutulta tuntuu... :D
Ihan hienoja kuvia ja piodin lähes jokaisesta.
Eka ja toka oli parhaita, mutta pidin myös muista. Tuo viimeinen kuva ei ollut ihan mun mieleeni, ehkä sen takia että kuvittelin auton normi-henkilöautoksi:)))
Hämmästyin vähän kun se olikin farkkumallinen.
Tälleen ikivanhana ja ikuisena raggarina suorastaan rakastan isoja autoja, mutta farkkuja meillä oli aika vähän niissä piireissä...:)))
Joo, tuntuvat nuo oikeasti ISOT FARKUT olevan harmi kyllä katoavaa kansanperinnettä kaikin puolin. Toisaalta vois kait vähän kärjistäen ajatella että jos haluaisi oikeasti autolla erottua, niin ei enää mitään rodia vaan joku rupinen farkku. Pari vuotta aikaa Pick-Nickissäkään ei päässyt kuvaamaan rodeja ensinkään, kun oli niin mahottomia ihmisparvia ympärillä. Tänä vuonna tuntui että siellä oli mahottomia rodiparvia vaan ei niinkään ihmisiä... Siis niiden ympärillä. Niin ne ajat muuttuu. :D
Tässäpä kuvia, joita minun ei ole syytä pisteyttää. Teknisesti hyviä - tietty, mutta kun aihepiiri ei ole minun juttu, niin pistetyttäminen menisi metsään, siis reilumpaa olla yrittämättäkään.


Joo, joskus voi olla parempi noin - toisaalta mä en oo itte pisteytellyt kuvia täällä herra ties miten moneen vuoteen. Paskat pisteistä. Pisteet kotiin tuosta asenteesta. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.93 (175 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty