Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Henkilöitä

Elina Hyppänen

Mikko vintillä

Keskiarvo: 2.5
Pappa lehtimajassa

Keskiarvo: 2.4
Sanna ja ovet

Keskiarvo: 3
Mummo lanzarotella

Keskiarvo: 2.4
Äiti portaissa

Keskiarvo: 2.9
Pappa

Keskiarvo: 2.7
Elina polulla

Keskiarvo: 3.1

Annetut kommentit

Kiva et jotkut tytötkin kuvaa tälleen, tuo "dokumentaarinen" tyyli kun jotenkin tuntuis olevan niin kauheen miehinen juttu... Ainakin täällä Aukeassa (ja pahoittelut jos tämä oli ns. "miehinen kommentti")...

Kolmessa ekassa tosi kiva fiilis ja rytmi. Teknisestikään ei valittamista. Esteettisesti kiinnostavin omasta mielestä Sanna ja ovet. Näyttäisi valo (ja ympäristökin) aika samanlaiselta kaikissa, onko nää kaikki kuvattu lyhyen ajan sisään samassa paikassa (jolloin ehkä parempi otsikko ois voinut olla "maalla" tms. - pilkunviilausta)...?

Minäkin oisin vikan jättänyt näistä pois (tokihan ymmärrän ton kauas-lähelle rytmityksen, joten ehkä sitten joku muu henkilö?), nyt Sanna saa tässä vähän turhaan (?) muita suuremman osan, kun näin vähän kuvia... Itse tykkäisin varsinkin tämmöisessä kuvauksessa hieman runsaammista aineksista (vakkei se runsaus siel Halosella olekaan ehkä kauheen must - graafiselta valmistunut-05 ;) .
Kuvat on kuvattu aikas eri aikoihin ja eri paikoissa, mikä käy varmaan paremmin ilmi parin lisäyksen jälkeen. Kiitokset kommentista, kiva saada palautetta varsinkin näin suht uutena tulokkaana aukeassa! :)


aika tylsiä. en tiä miks.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.66 (145 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty