Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tämä syys

Petri Volanen

Sangen sekalainen kokoelma tätä syksyä.

Syysaamu

Keskiarvo: 2.8
Tämä katajainen kansa

Keskiarvo: 3.3
Kartanon puistosta

Keskiarvo: 3.7
Talven vallan varistamat

Keskiarvo: 3.1
Aitojen aikaan

Keskiarvo: 3.7
Satujen syys

Keskiarvo: 3.4

Annetut kommentit

Harvemmin kirjaudun aukeaan sisään kommentoimaan, mutta nyt taas pääsi käymään näin. :D Mistä oot löytäny noin hienoja paikkoja?
Tästähän nuita Forssan lähiympäristöstä. Ensimmäinen on Saloistenjärveltä, toinen Liesjärven kansallispuistosta (Korteniemestä), kolmas Jokioisten kartanon puistosta, neljäs Forssan Viksbergistä (ihan tosi!), viides taas Korteniemestä ja kuudes kanssa Viksbergistä. Näitä köyhäilyn hyviä puolia, että kun ei ole ollut varaa kaukomatkailla niin on tullut koluttua lähiseudut sen verran tarkalla seulalla sen verran moneen kertaan että tätä nykyä tietää aika hyvin minne minkäkinlaisella säällä kannattaa mahdollisesti eli ehkä suunnata.

Vaikka kelihän se paljon tekee - sumusäät kannattaa hyödyntää vaikkei sitten muualla niin rumassa lähiöpuistossa (vrt. nuo Viksberg -kuvat). Peruskelillä ei näytä miltään, mutta pakkasyön jälkeinen sumuaamu auringonnousun aikaan... Silkkaa taikaa. :)
Onpa taas kauniita kuvia. Kiitos Petri.
Onpa taas kauniita kommentteja. Kiitokset kaikille niistä. :)
Syksy mielletään usein masentavaksi ajaksi, kun kesä on mennyt ja talveenkin on ikuisuus aikaa. On vain se masentava pimeys ja sade.

Kumma, miten sitä on alkanut nähdä kauneutta kaikissa vuodenajoissa ja kaikissä säissä ja tarkkailemaan luontoa ihan eri silmällä kuin vielä jokunen vuosi takaperin. Voi niitä suomalaisia, jotka voivat olla onnellisia ainoastaan aurinkoisena hellepäivänä.

Näissä kuvissa välittyy hienosti se, miten upeaa masentavana syyspäivänäkin voi olla, kunhan osaa vain katsoa ja nähdä. Todella hieno sarja.
Taas kerran loistavia kuvia, kiitos.
Kiitoksia vaan kommenteistanne.

Ja kyllähän se tosiaan kaikista vuodenajoista ja keleistäkin oma kauneutensa löytyy kunhan vaan silmänsä auki saa. Välillä oikein säälittää niiden puolesta jotka kaipaavat syksyksi jollekin hikiselle aurinkorannalle ja urputtavat että kun suomessa ei ole mitään nähtävää. Makuja on tietysti monenlaisia mutta... :)
Pitkän aikaa taas on ollut turhauttavaa selata aukealaisten kuvia, eikä itselläkään oikein ole ollut innostusta kuvata ja kaikki kuvat on käsittelemättä, mutta ehkä tässä joskus taas innostuu.

En tiedä, avasin tämän ja katoin, että näyttääpä hyvältä noi kuvat, kukahan noi on ottanu, mutta kukapas muukaan kuin Petri, kiitos valtavasti, taas upeita kuvia! (:
Kauneudellaan sykähdyttävä kuvasarja jonka kolmessa ensimäisessä kuvassa ajatukset siirtyivät Japaniin. Kiitos tästä näyttelystä.
Kannattaa innostua. ;)

Ja isot kiitokset sekä katsomisesta että kommentista - mukavaa jos kuvat toimii. :)
kolmas ja kutonen loistavia!!!
Kiitoksia! Tuo kuutonen muuten justiinsa yhessä valokuvapaikassa merkittiin julkaisukelvottomaksi - makuja on niin monenlaisia. :D
Aitojen aikaan tuo mieleeni heti- Niskavuoren naiset:=)) hyvä toinen mun suosikki oli tuo Satujen syvyys, joka ei kuitenkaan ihan yllä sun parhaimmistoon, jotakin uupuu, en nyt osaa sanoa mitä, mutta hyvä sekin.
Ehkä tästä ensiviikolla itse myös pääseee taas kameran kanssa ulos kuvaamaan kun nyt ehtisi (no ulos pääsee, siis ehtii näiltä järjestöhommilta, alkavat tuntua työltä)
Tsemppiä, toivottavasti pääset. Itellä vasta kolmen päivän tauko takana ja nyt jo ahistaa... :)
todella vaikuttava kuvasarja!
Kiitos kiitos.
Kauniita kaikki. Luonto on parasta taidetta!
Kyllä näin on, että luonto se osaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.36 (302 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty