Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hetkiä luonnosta II

Jani Oksanen

Kolme kuvaa, joista ensimmäinen toukokuulta ja loput elokuulta.

Valo saapuu

Keskiarvo: 3.6
Aamuhetki

Keskiarvo: 2.6
Aamu suolla

Keskiarvo: 3.5

Annetut kommentit

Todella hienoja kuvia. Olet ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Parhaat kuvat syntyvät yleensä silloin kun herää epämiellyttävän aikaisin ja pakottaa itsenä liikkeelle.

Näyttelynä tämä ei toimi niin hyvin kuin yksittäisinä kuvina: keskimmäinen kuva jää jotenkin irralliseksi erilaisen sävymaailmansa ja hienoisen sekavuutensa vuoksi. Toisaalta ensimmäinen ja viimeinen kuva kahdestaan toistavat vähän liian paljon toisiaan. Jotain noiden kaveriksi tarvittaisiin -ehkä lähikuvia kasveista/eläimistä?
Kiitoksia kommentista! Olet kyllä oikeassa, että keskimmäinen kuva jää vähän irralliseksi. Alun perin suunnittelin tähän näyttelyyn kuutta kuvaa, mutta ajattelin että se on varmaan liikaa, ja sain puristettua näihin kolmeen.

Keskimmäiseksi kuvaksi tuli valittua tuo vain siksi, että itse pidin siitä niin kovasti (vaikkakin muut kuvat olisivat olleet sävyiltään sopivampia). Eli ei tullut tarpeeksi mietittyä, mutta täytyy kiinnittää asiaan enemmän huomiota seuraavaa näyttelyä kasatessa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.29 (154 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty