Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Alkutalven tuiskuista

Petri Volanen

Viimetalvena löysin lumisateen ja tauti sen kuin pahenee vaan. Sehän kelissä kiehtoo, että saa kuviin kehiteltyä sopivilla valotusajoilla vähän erilaista tunnelmaa ja tietysti myös se, että noilla keleillä saa todennäköisesti olla omissa oloissaan, jopa tuolla talvisuolla eli Torrolla mistä nämä kuvat ovat. Kamerastakaan tarvitse sen kummemmin huolta kantaa - kuiva pakkaslumi ei pahemmin kastele ja kunnon myräkällä kuvaussuunnan sopivasti valiten välttyy vähältäkin pahalta. Suosittelen!

Pohjoistuulille

Keskiarvo: 3.8
Kylmyydelle

Keskiarvo: 2.8
Alkutalvelle

Keskiarvo: 3
Ikiroudalle

Keskiarvo: 3.1

Annetut kommentit

Aika moista tuiskuttelua. Minusta "Kylmyydelle" olisi ehkä voinut jättää pois. Ikirouta on aika samantapainen ja mielestäni parempi. "Alkutalvi" on mun suosikki.
Hyvää settiä. Hankalaahan lumisateessa on saada siitä oikeasti mielenkiintoista variaatiota. Tässä tuo Alkutalvelle poikkeaa joukosta edes hieman muiden ollessa aika lailla samassa joukkueessa, vaikka vivahde-eroja toki on.

Pojot tälle. Vuoden Luontokuvakin vuonna 2006 oli lumisadekuva, ei ihme, että innostuit :)
http://luontokuva.org/default.asp?V_DOC_ID=835
Kiitoksia. Tässä justiin harmittelenkin kun näyttää tuo tämän päivän lumisade hiipuvan vallan pois, aamulla vähän kävin muttei sitä silloinkaan tarpeeksi tullut niin että piti autiotaloon vaihtaa (ja hukkareissuhan siitäkin tuli). :)
"Tavanomaisen hienoa" Petrin työtä. Siis ei mitään tavanomaista...

Tuo suon jäätyminen kestää, olen joskus joulunalusviikonloppuna mulahtanut haaroja myöten suohon ja matkaa suolta fillarille oli varmaan melkein tunti ja fillaroitavaa toinen mokoma... ei niin kivaa, mutta luonto on siitä hieno, että se palkitsee vaivannäöstä. Mukavaa varsinkin kun kysymys on jonkun toisen vaivannäöstä.

Kiitokset taas siitä, että meille on tarjottu nämä tunnelmat.
Joo, kyllähän se luonto siihen malliin koukuttaa että eipä se vaivannäkö varsinaisesti vaivannäöltä tunnu (jos vertaa vaikka kylmässä tallissa suoritettuihin talviautoremontteihin). :)

Minä taas kommenteistanne kiitän.
Hyviä talven tulon fiiliksiä. Ykkönen nousee ehkä hienoiseksi suosikiksi näistä. Vahvan kontrastin kuvista kakkosen ja nelosen kontrastin kovuus on syönyt myös vähän sävymaailmaa kun on molemmat päät puhki.

Pidän. :)
Jotenkin vaan se kontrasti tuollaiseksi kääntyi, mitä lie talven raakuutta... :)
En kommentoinut mitään yksittäistä kuvaa sen takia että pidin kaikista.
"Pohjoistuulille" ja "Ikiroudalle" oli parhaat kuva ja ekasta pidin kaikkein eniten.
Hienoa ja varmaa työtä Petriltä taas kerran:)
Jään kiinnostuneena oottelemaan seuraavaa settiä....
Hieno sarja. Ensimmäinen on paras.
Seuraavana saattaakin tulla sillisalaattia, taitaa olla seuraavaksi vuosikatsauksen aika... TAAS! Hullun vauhtia kiitää tuo aika kyllä.

Niin ja kiitoksia, taas. :)
Luultavasti saat hyvät kuvat sillisalaatistakin... Ensimmäinen, Pohjoistuulille on suosikkini sitten Ikiroudalle. Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan jatkoa.
Saas nähä kuinka tuon kattauksen kanssa käy, ei voi ainakaan erityisen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi kutsua sitä... xD
Eka paras, mutta upea sarja kokonaisuudessaan.
Kommentistanne kiitän.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.22 (172 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty