Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lapin erilaista kauneutta

Maria Vakkuri

Jäämeri

Keskiarvo: 2.2
Luontopolulla oleva puro

Keskiarvo: 1.8
Talvi ja kesä kohtaavat

Keskiarvo: 2.4
Vastarannalla

Keskiarvo: 2
Vanha puu

Keskiarvo: 2.1
Syksyn lumo

Keskiarvo: 3.1

Annetut kommentit

Mielenkiintoinen sarja, jossa pidin eniten ensimmäisestä ja viimeisestä kuvasta. Hylätty vene kärsii siitä, että koko vene ei ole tarkka, erityisesti katsojaa lähinnä olevan kokan soisi olevan terävä. Kuvat Jäämeri ja Talvi ja kesä kohtaavat lienevät otettu samalla kertaa ja samasta paikasta. Etualan sisällyttävä Talvi ja kesä kohtaavat niellyttää minua huomattavasti enemmän kuin tasaharmaaksi jäävä Jäämeri. Vanha puu ja Syksyn luontoa jäävät latteiksi ja kovin tavanomaisiksi, vastaavia kohteita löytää pohjoisen kulkija pilvin pimein.
Aika epätasainen sarja, mutta viimeinen paras, jopa maalauksellinen.

Juha Pekan kans samaa mieltä. (Ensimmäisestä ja kolmannesta kuvasta saisi oikaista horisontin; tuollaisissa kuvissa pienikin kaltevuus häiritsee, eikä horisontin oikaisu kuvankäsittelyohjelmassa ole edes kovin iso homma.)
Hyviä kuvia...vika paras.
Kiitos kommenteistanne, en ole koskaan korjannut horisonttia kuvankäsittelyllä, joten en edes tiedä mistä semmoinen ominaisuus löytyy. Katsotaan saanko selville, kiitos kuitenkin rakentavasta palautteesta!
Monissa kuvankäsittelyohjelmissa on "rotate"-toiminto, johon voi asteina määrittää kuinka paljon (ja kumpaan suuntaan; myötäpäivään vai vastapäivään) kuvaa haluaa pyörittää. Useimmissa ohjelmissa taitaa olla niin, että oikea asteluku esim. horisontin suoristamiseen täytyy vain kokeilla (Undoa vaan toiminnolle niin kauan että sopiva luku löytyy), mutta esim. joissakin Photoshop-versioissa on työkalu, jolla voi vetää horisontinsuuntaisen viivan, jolloin "rotate"-toiminnon asteluku asetetaan automaattisesti tuon viivan perusteella.
Ok, kiitos neuvoistasi kokeillaan :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.29 (168 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty