Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tutkimusmatka tuntemattomaan

Marko E. Takanen

i

Keskiarvo: 2.3
ii

Keskiarvo: 3
iii

Keskiarvo: 2.3
iv

Keskiarvo: 1.9
v

Keskiarvo: 2.7

Annetut kommentit

Näyttelyssä mukavasti vaihteulua väri ja mv kuvien kesken samoin kuvakoon ja pysty ja vaakakuvien suhteen.
Yksi lähikuva olisi voinnut tuoda lisä potkua näyttelyyn. iii ja v sijainnit olisin keskenään vaihtanut. Vai onko nyt niin, että tuon sillan jälkeen se tuntematon?
Näyttelylle 3p.
Kiitos palautteestasi. Oli suunnitelmissa tehdä kaverin kanssa muutaman päivän pituinen tutkimusmatka merelle tänä talvena mutta se peruuntui flunssan takia. Sen verran tuli käytyä harjoittelemassa, että sain kasaan edes tämän kuvitteellisen tutkimusmatkan ja samalla työstettyä retken epäonnistumisen aiheuttamaa pettymystä. Kuvat on otettu eri akoihin kuluneen talven aikana. Kuvissa esiintyvät ulkoilijat ovat (todennäköisesti) eri porukkaa.
Ensialkuun olin sangen varautunut tuota väriä ja mustavalkoa -yhdistelmää kohtaan, mutta hämmentävää kyllä ei kuvia katsottaessa häirinnytkään yhtään. Kaksi ensimmäistä on aivan pirun hienoja, niin yhdessä kuin erikseenkin. Kolmonen ja nelonen jää vähän ulos, vitonen taas on hieno mutta kaipaisi ehkä tässä yhteydessä alun ihmishahmoja (hämmentävää että minä sanon näin!). :)
Kiitos kommenteista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.45 (147 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty