Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

180° @ -29°

Tero Mäkinen

Täyskäännös jääkiteiden keskellä.

Pohjoinen

Keskiarvo: 2.5
Etelä

Keskiarvo: 3.1

Annetut kommentit

Näyttäis että kieli poskessa meni otsikoinnit, tosikko saattais tehdä sen myös arvioinneissa. Kylmäksi jätti, hyvin kylmäksi. Naputtelin ykkösen molemmille.
Poskessa tai ei, itseäni kiehtoi tuossa tilanteessa valon kovin erilainen olemus vastakkaisilla suunnilla kuta kuinkin samalla hetkellä. Kun vielä kuvaussuunnatkin sattuivat osumaan melko hyvin valon kanssa yksiin - kylmä pohjoinen ja lämmin etelä - en oikein osannut noille mitään lennokkaampiakaan nimiä kehittää. Kiitos kuitenkin kirjallisen osaamiseni arvioinnista ;-)
No tää institutionaalinen puoli on aukeassakin ihan perinteistä arvioinnin kohdetta, että miten hyvin työ vastaa otsikkoa. Modernismi lähti kyseenalaistamaan muiden muassa myös tekijän merkitystä taiteen vastaanotossa - ja sama kipupiste on ollut myös täällä aukeassa esillä. "Työt puhukoot puolestaan" tai "arvioikaa kuvia, älkää nimiä" ovat tietysti ihan tavallisimpia iskulauseita. Teknisesti kuvat on ihan ok, taiteellisesti taas mielestäni todella huonoja, ja painotin tuota puolta arvioinnista. Tämähän on kaiketi taidefoorumi?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.84 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty