Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuukausiteema: Auringon lasku/nousu

Valokuvauksen kuukausiteema

Elokuun 2007 kuukausiteema

Heijastuksia hyvien ihmisten rannalta

Keskiarvo: 2.6
Self Portrait

Keskiarvo: 3.1
Santa Maria degli Angeli

Keskiarvo: 2.1
Harmaan päivän harmaa ilta

Keskiarvo: 3.1
Aamu-uinnilla

Keskiarvo: 2.2
Maalaismaisemaa.

Keskiarvo: 2.8
Hehku

Keskiarvo: 2.3
Loppu edelliselle alku uudelle

Keskiarvo: 2.4
Kalamies Tsolmuisessa

Keskiarvo: 2.2
Auringon noustessa

Keskiarvo: 3.9
Satama

Keskiarvo: 2.7
Vuonolla

Keskiarvo: 2.9
Ennen aamunkoittoa

Keskiarvo: 2.6
Yksinäinen mökki

Keskiarvo: 2.1
Illalla

Keskiarvo: 2.2
Auringonnousu

Keskiarvo: 1.8
Heijastuspilari

Keskiarvo: 2.6
Maisemanpilaaja

Keskiarvo: 2.2
Aurinkoenergiaa

Keskiarvo: 3.1
Aurinko laskee länteen

Keskiarvo: 3.5
Perillä

Keskiarvo: 2.6
Rusko park

Keskiarvo: 1.6

Annetut kommentit

Uuden aukean ensimmäinen teema.Kiitos osallistujille.
Kiitoksia paljon sulle Teemaisä/äiti.
Hienoa, että laitoit homman pyörimään.
Juuri sellainen setti, mitä nimi antaa odottaa. Ei olisi varmaan edes pitänyt katsoa..
Ei ollut paljon katsottavaa tässä teemassa.
Sitä saa mitä tilaa.
Täytyy sanoa että ihmettelen kuvaajia, jotka vain sen takia pitävät auringonlaskukuvia huonoina kun ne ovat niin yleisiä. Jotkut kuvat tässä teemassa todella loistavia. Täytyy sanoa että sellainen (aikuinen)ihminen joka ei uskalla seisoa sanojensa takana arvostellessaan rajusti kuvaa ei ole kyllä kasvanut aikuiseksi.Ei voi muuta kuin halveksua.
Aikuinen kyllä kestää rajunkin kuvien arvostelun alkamatta halveksua palautteen antajia. Minä ainakin arvostan raatorehellistä palautetta. Sillä nyt ei ole palautteen kannalta paljoakaan väliä, mikä sen antajan nimi on, ainakaan minulle. Miksi olisi?

Aurigonlaskukuvat ovat yleisiä, mutta se tuskin on syynä siihen, että näitä tämän näyttelyn kuvia on pidetty huonoina. Itse huomasin useilla näyttelyyn osallistuneilla kuvaajilla ongelmia mm. sommittelun ja perspektiivin kanssa.
Joka kerta näihin aukean teemanäyttelyihin ilmestyy näitä "american idol" -tuomareita jotka itse eivät osallistu mutta heittävät jos mitäkin herjaa kuvista. Säälittävää.
"herjaa kuvista"? Eli sitä kritiikkiä, jota yleensä tarvitaan, että kukaan voisi kehittyä kuvaajana?
Hmm. No nyt kun katsoin kommentteja, niin sinne olikin ilmestynyt äskettäin "rakentavaa" palautetta tyyliin "ihan kauhee :-----D". No tuo nyt ei paljoa auta kuvaajaa kehittymään, mutta toisaalta kommentti kertoo arvostelijasta itsestäänkin mahdollisesti sen, että hän ei osaa eritellä tunteitaan perusteluiksi. Ehkä tietämys on liian niukkaa. Liekö samoja ongelmia kuvaajilla, kuin kuvienkatselijoillakin? T: edellinen nimetön.
Mikä on että nää ruudinkeksijät aina valittaa oli teema mikä hyvänsä. Onko pakko katsoa kuvia jos se on niin vaikeeta. Sitten itketään nimettömänä miten huono näyttely taas on. Laittakaa sen itkun sijasta kuvia näyttelyyn niin jos se taso vaikka paranis. Itse en arvosta pätkääkään nimettömiä kommentteja.
Arvostatko nimettömiä kuvia?
Ovatko nämä sitä kritiikkiä jota yleensä tarvitaan että kukaan voisi kehittyä kuvaajana?? Hohhoijaa..

Juuri sellainen setti, mitä nimi antaa odottaa. Ei olisi varmaan edes pitänyt katsoa..
Ei ollut paljon katsottavaa tässä teemassa.
Sitä saa mitä tilaa.

Eikös kritiikki kuviin tule noiden kuvien alle...
Kaunis kokoelma erilaisia nousuja ja laskuja. Muutama loistava. Pidin kokonaisuudesta, mutta minä olenkin auringonlaskujen fani. Kiitos.
Paljon kauniita kuvia. En ymmärrä tätä haukkumisten määrää joka jokaisen kuukausiteeman alle tulee nimenomaan nimettömiltä kommentoijilta.
Pitipä itekin osallistua mutta kuten yleensäkin, myöhästyin taas kerran:(
Teema oli ihan hyvä koska kuvana auringonnousut/laskut ovat ihan kauniita katseltavia ja näistäkin löytyi useita todella kauniita kuvia.
Kiitos paljon teeman järjestäjille/järjestäjälle:)
Pistäkää sitten seuraavaksi teemaksi vaikka niitä perseitä ja pippeleitä....saadaan laaja skaala näissä kuukausiteemoissa laidasta laitaan:)
Niin ja kiitos kuuluu ilman muuta myös jokaiselle osalistujalle!
Ei tästä ollenkaan sellaista räpsykokoelmaa tullut kuin sellaisena tunnetun perusaiheen takia olisi saattanut tulla, ja oikein hyvä niin. Kohtuullisen mukava kokonaisuus ja useita hyviä joukossa, vaikkakin huippuotokset jäivät uupumaan. Joissakin on käytetty mielikuvitustakin uuden ilmeen saamiseksi kuluneeseen aiheeseen.

"Aurigonlaskukuvat ovat yleisiä, mutta se tuskin on syynä siihen, että näitä tämän näyttelyn kuvia on pidetty huonoina. Itse huomasin useilla näyttelyyn osallistuneilla kuvaajilla ongelmia mm. sommittelun ja perspektiivin kanssa." Taitaisi olla kaikille kehittävää, jos noita huomioita kerrottaisiin nimenomaan kyseisten kuvien alla, mutta niinhän ei näköjään ole juurikaan tehty. Ja pisteiden perusteella ei näytä siltä, että kuvia olisi yleisesti pidetty huonoina: muistaakseni tämän teeman keskiarvo (nyt 2.56) on selkeästi korkeampi kuin yhdessäkään vanhan Aukean teemassa, jossa se pyöri yleensä 2.2:n paikkeilla jääden joskus jopa kakkosen alle. Enkä muista niiden pistejakaumassa kertaakaan olleen tuommoista ihmettä, että ykköspalkki on vasta kolmanneksi korkein paljon kolmostakin alempana (pisteistä huolimatta niissä oli muistikuvani mukaan ainakin pari-kolme parempaa kokonaisuutta kuin tämä).


Minusta tämä oli hienosti onnistunut näyttely.Erilaisia näkemyksiäkin tuli mukavasti.
Kilpailuhan tämä ei ole,mutta totta on tuo,mitä Anttikin sanoi,että jopa pisteiden valossa näyttely on onnistunut.Suuri kiitos kaikille kuvaajille.Kommentteja kaivataan aina kuitenkin lisää.Nimettömänäkin se on mahdollista,jos ei nimellään halua palautetta antaa.
Tarkennan lähetysohjeita ennen seuraavaa teemaa.
-veturi-
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.62 (972 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty