Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kesän luontokuvia

Petri Volanen

Josko sitä sitten esille laittaisi kesän 2011 maisemakuvia. Kumma kesä, Paratiisiinkaan päässyt kuin kolmasti, kiitos ilmeisen iäiti riivaavan rahapulan ja erinäisten kulkuteknisten seikkojen. Toivon mukaan tulevana kesänä saisi taas palattua oleellisten asioiden pariin vähän paremmalla teholla.

Paratiisista puheenollen pitänee heittäytyä kaupalliseksi ja kertoa, että viikolla 43 sitä sitten pitäisi saada, pienehköä Paratiisi -nimistä teosta, kustantajanaan Minerva (kiitokset vaan kaikille asianomaisille). :)

Kultalammen rantamailta

Keskiarvo: 3.5
Kesäyö

Keskiarvo: 3.5
Anna Pohjatuulen puhaltaa

Keskiarvo: 2.9
Valon vallatessa

Keskiarvo: 4.2
Suvisade

Keskiarvo: 3
Kalastajan kesäaamu

Keskiarvo: 3.7
Juuret

Keskiarvo: 2.7
Hiljaisuudesta

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

Oikein kauniita kuvia, mun ehdoton suosikkini oli kuitenkin tuo "kalastajan kesäaamu"...ihanan rauhoittava kuva:)
Kauniita kuvia. Hyvin olet saanut tallennettua kesäaamujen olemuksen, kauniissa Hämäläisessä luonnossa. Itse olen aamu-uninen joten nostan hattua myös siitä kun olet jaksanut kierrellä kuvaamassa kukonlaulun aikaan. Kalastajan kesäaamu Liesjärveltä säväytti eniten. Mistä uutta kirjaasi saa tilattua?
Kiitoksia, molemmille. Itsessä kun on sen verran aamuvirkun vikaa että käy suhteellisen kevyesti vähän aikaisemmatkin herätykset, etenkin jos tiedossa on mahdollisesti kunnon kuvauskeliä... :)

Ja eiköhän sitä vähän sieltä sun täältä, Suomalaisesta tai CDON.comista ja mistä lie muualta...
Hieno on tämäkin sarja, vaikkakaan ei kaikilta osin vaikuttanut ihan niin paljon kuin muutamat muut Petrin sarjat. Mutta niihin olisikin epäreilua verrata. Täytyy hankkia tuo kirja käsiini tavalla tai toisella. Jo ennakolta voi vain aavistella että vaikuttaa kiinnostavalta tuo kokonaisuus, ja herättää odotuksia, Mari Mörö ei ole ihan pieni nimi näissä.
Aikamoinen sillisalaatti tämä ainakin (taas) on, ihan olosuhteiden pakosta tosin. Keskivertokesänä olis tainnut tulla pelkkää suo-osastoa... :D

Tuo kirjoittajavalinta loksautti kyllä meikäläisenkin leuan, kun tietenkin odotin jotakuta tuntematonta tekijää. Sietää todeta että ainakin tekstipuoli on tuossa kirjassa kunnossa. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.36 (315 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty