Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Elämä

Johanna Kekki

Kaikki työt akryylivärein ja A4.

Alku

Keskiarvo: 3.6
Lapsen silmin

Keskiarvo: 3.1
Hylätty

Keskiarvo: 2.7
Toivo

Keskiarvo: 2.6
Tie

Keskiarvo: 3.2
Ensitapaaminen

Keskiarvo: 2.8
Yhdessä

Keskiarvo: 3.4
Odotus

Keskiarvo: 3.8
Perhe

Keskiarvo: 2.9
Myrskyt

Keskiarvo: 3.8
Valinta

Keskiarvo: 2.8
Onni

Keskiarvo: 3.8

Annetut kommentit

Pikkunättiä! Nyt sitten siirtymään laajempiin pohjiin. Tykkäsin!
Kun huomasin Tie:n yhtäläisyydet tähän http://3.bp.blogspot.com/-u942Q8E48Ss/TWefXrX1OdI/AAAAAAAABns/ZHKJUq9z3ww/s1600/DSC_0674%255B1%255D.JPG en voinut olla miettimättä, onko muissakin pohjalla jonkun muun ottama valokuva? Mielestäni sellaisesta olisi reilu kertoa. Vaikka esim. tuo Tiekin on selvästi ihan oma teoksensa, eikä pelkkä kopio, niin tuntuisi reilulta jo valokuvaajaa kohtaan, jos mallia otettaessa kerrottaisiin mitä mallina käytettiin.
Kun kuva ei ole tuota ihmeellisempi tuskin on syytä.
Kyllä varmasti kaikki ottaa vaikutteita valokuvistakin joita näkee... tietoisesti tai tiedostamatta. Minä en henk.koht. näe miksi referenssi tässä olisi ollut pakollista mainita, tie ja katulamppu on samanlaista mutta kaikki muu tunnelmaa myöden ovat erilaista. Pitäisikö jokainen inspiraatio erikseen mainita? Ei Munch maininnut referenssinä Huudon vieressä, että se on perulaisesta muumiosta mikä oli näytteillä maailmannäyttelyssä ;)

Tässä sinun näyttelyssäsi oli mielestäni aineksia kolmeen eri näyttelyyn. Yhdessä ei ehkä niin toimivia kuin mitä olisi kukin ollut omassa näyttelyssään, hyppäys tunnelmissa on niin suuret enkä oikein näe yhtäläisyyksiä töiden välillä miksi niiden pitäisi olla samassa näyttelyssä. Suosikkini oli Onni sekä Myrskyt ja niissä olit onnistunut hienosti. Joissakin kuten toisessa ja kolmannessa värit olivat hiukan liian pliisuja, joten ehkä sitä valkoisen käyttöä voisi miettiä... että siis jos vaalennetaan niin vaalennetaan keltaisen kanssa valkoisella niin väri säilyttää kirkkautensa. Mutta siis hienoja töitä :)
Kun nykyään miltei kaikilla on kamera ainakin kännykässä ei voi enää sanoa että olisi matkinut jotain tiettyä paikkaa jos nyt ei ihan henkilöä kuvassa ole josta huomaa lainauksen.

En tarkoittanut pahalla kommenttiani, tai sillä millään tavoin näyttelyä lytätä. Pidän vain epäreiluna, ettei noin selkeää mallin ottamista mainita. Minulle ei jäänyt mielikuvaa inspiraation ottamisesta vaan ennemminkin päällemaalaamisesta. Ei maalaus kuitenkaan kopiolta minunkaan silmilleni vaikuttanut. No, tämä on mielestäni harmaalla alueella.

Ja pidin näyttelystä muutenkin, 3-4 arvostelin, ei ole kyse siitä, ettei olisi miellyttänyt.

Olen ilmeisesti ainoa tiukkapipo ja hyvä niin =)
Onhan tietty mahdollista ettei kuvaajaa yksinkertaisesti tiedä tai löydy?
Kuka maalaa tai piirtää täydellisiä etenmiä, kolmiulotteisuutta, luonnon materiaaleja muotoineen ja väreineen, valoja ja varjoja yms ilman minkäänlaista mallia ??? Ei kukaan nyt eikä aikaisemmin :) Luonnoksia mistä vaan voi tehdä kuka vaan mutta siihen se sitten jääkin. Hieno sarja upea osoitus taidosta luoda kuvaa omin käsin valitsemallaan välineellä valitsemalleen alustalle :)
Nimetön on ollut tarkkana! En tunne valokuvaa mutta todellakin hämmentävän samanlainen. Ihan siitä syystä laitoin vain yhden pisteen kyseiselle kuvalle. Minusta koko uskottavuus on vaarassa mennä jos ei noin selvää lainaa kehtaa tunnustaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (198 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty