Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Mies tuli vuonolta näyttäen huonolta...

Merja Ylihärsilä

Aamussa kuulaassa...

Keskiarvo: 2.2
Huutoihin vastaamme...

Keskiarvo: 2.5
Sen kertasi kaiku...

Keskiarvo: 3.2
Kaukainen pohjoinen...

Keskiarvo: 3.2
Poljennon rennon...

Keskiarvo: 2.5
Varjoja kaihdoimme...

Keskiarvo: 2.2

Annetut kommentit

Mitäs jos tehtäis niin, että aina kun annat pisteitä niin kuvailet tällä yhteenvetosivulla mitä fiiliksiä kuvat sinussa herättivät? Tyyliin - "hyvä tunnelma" "täyttä paskaa" "kotialbumitasoa" "rentoja" "hyvät fiilikset tuli" jne... Vaikka nimettömänä!
Neljässä ekassa oli hyvää tunnelmaa, viides oli tasoa: Kotialbumimuistoja ja viimeinen oli aivan liian tumma ja sommitellusti "katkonainen", johtuen siitä, että katse ei oikein osanut päättää, hakeutuuko se kauas siintäviin vuoriin/veteen, vai etualan torsoon tien pätkään.

Toki kuvan nimen huomioon ottaen siinä suhteessa ideaa, mutta toteutus tässä kuvassa ei toiminut.

Pahoitteluni, jos olin liian kriittinen, mutta yritin olla rehellinen oman näkemykseni mukaan =)

Mistä nämä oli otettu ?
Ei mitään pahoitteluja Harry vaan juuri rehellisiä kommentteja kaipaankin ja varmasti muutkin. Minulle juuri nuo tunnelmat ovat tärkeitä, ei niinkään kuvan tekniset puutteet, vaikka kyllä niistäkin oppii... Myönnän, että kuvat olivat nyt tällä kertaa vähän hätäisesti koottuja, olisi ehkä reissusta löytynyt parempiakin, mutta en ole ehtinyt ihan kaikkia vielä perata - niitä kun tulee yleensä "kohteesta" parikin tuhatta :)

Kuvat on otettu kuten kuvateksteistä ilmenee... Laulu on Juice Leskisen Norjalainen villapaita eli Norjasta. Ja siis tekstit ovat minulle melkein yhtä tärkeitä kuin itse kuvakin ja siksikin taisi tuo viimeinen kuva tulla vähän puolihuolimattomasti mukaan. "Poljennon rennon" - kuvassa ei ole mitään kotialbumiin kelpaavaa koska ihminen on täysin tuntematon, mutta kun kuvat ovat vaellusreissulta Memurubu-Gjendesheim (Besseggen ridge) niin kuvat kuvaavat myös itse vaellusreissua eli lopulta ollaan uuvuksissa päivän koettelemuksista.
Kiitos taas runsaista kommenteistanne :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.64 (140 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty