Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Keikkakesä

Petri Karvinen

Viime kesä meni keikkakuvauksen puolesta jotenkin täysin ohi. Tänä vuonna tuli hieman paikattua ja kamera kainalossa on ohitettu jonoja pariinkiin otteeseen.

Jos jätät ykkösen, etkä kommentoi/ perustele, niin soikoon nokkahuilu päässäsi loppuvuoden.

W.A.S.P.

Keskiarvo: 3.4
Maja

Keskiarvo: 2.2
Euforia

Keskiarvo: 2.3
Keveys

Keskiarvo: 2.2
Bändin kuudes jäsen

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

Riemukkaita ja mukaansatempaavia kuvia. Mielestäni jokainen kuva oli asianmukaisesti käsitelty myöskin värimaiilma tuki kuvan sanomaa. Siispä rokki soikoon... ei se nokkahuilukaan paha ole :)
Onnittelut Petrille kelpo setistä! Millä kameratyypillä olet kuvannut ja onko yleisön seasta kuvattuja vai pressipassi kaulassa lavan edustalta?
Canonin 450D ja Sigman 50mm linssi ovat kaikissa kuvissa edustettuna. Pressipassilla matkassa, ei ihan noin hyville apajille muuten pääsisi ja jaksaisi :)
Hyvä, vaikkakaan ei aivan tasainen kooste. Teema toki yhtenäinen mutta yksittäisten teosten keskenäinen "laatuero" on melkoinen. En Petri lainkaan vähättelisi vehkeitäsi, kyllä tuollaisella vanhalla rungonraadolla ja pikku Sigmalla saa ihan jees jälkeä :-).
Sarja kuvastaan hyvää paneutumista asialle ja silmää on.
Taisin antaa keskiarvolla 3,6 noita pisteitä, joten oikein mainiota.
Kiitoksia Tomi todella paljon kattavasta kommentoinnista. Keikkakuvaus on kaikessa haastavuudessaan todella kivaa ja kuten pistejakaumasta tulee ilmi, niin helmien saanti ei ole mikään itsestäänselvyys :)

Ja kunnon runkoa tulee ikävä aina viimeistään keikkatilanteissa, kun tuo reppana tarkentaa niin hitaasti ja kohisee turhan paljon. No, otetaan sitten tällaisia sillä, kun muutakaan ei voi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.74 (114 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty