Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kauan eläneitä

Jonna Ruuska

1.
Keskiarvo: 3.9
2.
Keskiarvo: 3.8
3.
Keskiarvo: 4.1
4.
Keskiarvo: 4.2
5.
Keskiarvo: 4.2
6.
Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Yksi juttu runoudessa on suuret tunteet. En voi kirjoittaa että päivän piristys tai pelastus, kun on aamuyö näitä lukiessa. Taas kyyneltyivät silmäni - ja näinkin perinteistä tekniikkaa! En edes yritä selitellä, ihailen vain ja luen taas. 5p.
Hämillisen otettu sanoistasi Juha. Kiitos.
En osaa oikein "arvostella" edes. Nää on parhautta. Kiitos, että jaoit nämä meille kaikille. Inhimillinen lähestymistapa tuntuu olevan uhanalainen laji, sinä olet pelastanut jotain hyvin tärkeää.
Yksi parhaita kokoelmiasi, kiitos näistä. Loistavia runoja kaikki. Viitosessa hiukan avaus tökki minulle, mutta sekin oli kokonaisuutena hyvä runo. Nämä puhuttelivat minua paljon jostain syystä.
Kiitos Jonna runoistasi, jotka koskettivat kovasti. Kyynel silmässä mäitä luin. Täydet pinnat sinulle!
En tiedä mitä sanoa, niin ihania sanoja olette minulle sanoneet. Kiitän sydämestäni.
ihania sanoja kirjoitit Jonna. Niin se tunnettu vastaa kuin siihen huudetaan.
Viisaasti puhut Kirsti ja totta.
Olet noussut Aukean kärkikaartin jo. Tyylisi olet löytänyt ja sen taidat. Nyt oli minulla ensimmäisen kerta kun kaipasin jotain. En oikein osannut määrittää itsekään tarkalleen vielä mitä. Tuntuisi että maalailevat sanat kaipaisivat jossain kohtaan hieman säröä. Toisaalta voi olla hyvin, että tämä kokoelmasi oli sittenkin hieman vaisumpi kuin edelliset.Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä kokonaisuus. Kiitos.
Kiitos Jani, arvostan sanojasi joita kokemuksella puhut. Minulla on ollut aika erilaisia teemoja näissä kokoelmissa, vaikka varmaan tyylini niistä aina löytääkin. Tämän teeman suhteen olin erityisen epävarma; millaisen vastaanoton se saa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.03 (73 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty