Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Rakkautemme kolme hedelmää

Virve Leppäaho

Tekstiviesti: Hei kulta.Voisiks millää heittää mulle sun top3-hedelmälistaa?;D eli makus mukaan, parhaat hedelmät parhaimmast huonoimpaan^^ Kiitos<3

Herkkyys
Keskiarvo: 2
Intohimo
Keskiarvo: 1.8
Luottamus
Keskiarvo: 2.3

Annetut kommentit

Nuori rakkaus on yhtä kuin huonot runot ja tyhmät tekstiviestit.
Hehe, oisin voinu itsekin käyttää jotain tuon tapaista kokoelman kuvauksessa mut tahdoin käyttää mieluummin tuollast "teinitextarisöpöilyy" kuin sarkasmia...

Pari sanaa nuoresta rakkaudesta:

nuori rakkaus on kaikkea muuta kuin huonoja runoja ja tyhmiä tekstiviestejä;)) Väittäisin, että se on tunnetta, harkittua onnen etsintää, herkintä, intohimoisinta, aidointa, ja parhaimmassa tapauksessa kestävää.

Oon aika vahvasti sitä mieltä, että jos olisin jättänyt tuon tekstiviestikuvauksen tuosta pois, olisit tarkastellut runojani syvällisemmin, analysoivammin.

Vaikka olenkin nuori, toivon kokeneemmilta runoilijoilta perusteellisempia kommentteja, RAKENTAVAA kritiikkiä, analysoivia ajatuksia. En tahdo, että runojani jätetään tarkastelematta syvällisemmin pelkän ikäni tai tekstiviestikuvauksen perusteella.

Täytyy kyllä myöntää, että tässä kokoelmassa kiinnitin enemmän huomiota runojen sommitteluun ja kokonaisuuteen, en niinkään yksittäisten runojen sanomaan.

Lisää (rakentavaa) kritiikkiä, kiitos! :)
Se vielä, että koska ihan oikeasti olen nuori, annan sen näkyä luovuudessani, joskus enemmän, joskus vähemmän, ja mun mielestä se on hyvä juttu. Ja mun mielestä se, minkä sinä, Paul, ehkä näet huonona runoissani, on vain jotain, mihin et osaa samaistua. Olemmehan eri ikäisiä. Sinä vanha, minä nuori.
En ehkä osaa samaistua rakastuneen tytön uhrautuvuuteen ja harhakuvitelmiin poikaystävän hienoudesta. Toisaalta miksi ei mieskin voisi ajautua samanlaiseen tilanteeseen (oletettavasti). Toisaalta naiset on kyllä sen arvoisia, että niitä voi rakastaa vaikka se olisikin vain valetta. Minusta on hauskaa olla jo teoreettisesti mies (käytännössähän en ole), koska se on aina hauskempaa kuin olla nainen ja aina miesten sumutettavana.
Mihin ihmiset toisissaan rakastuisivat, ellei harhakuvitelmiin?
Minulle todellisuutta on se, mitä tunnen, ja jos tunnen rakastavani, se riittäköön, rakastinpa sitten harhakuvitelmia tai mitä tahansa muuta. Ja oikeastaan mun mielestä harhakuvitelmat poika/tyttöystävän hienoudesta ovat sitä todellisuutta, aitoja piirteitä ja ominaisuuksia, joita näemme vain rakastuneen silmin. Jos saamme jostakin ihmisestä kerrassaan ihastuttavan ensivaikutelman, eikö vain teekin mieli jatkaa vaikutelmaa niillä makeilla kuvitelmilla? Mikä on mun mielestä ihan ok, kuvitelmat auttavat meitä rakastamaan. Hienointahan on jos huomaa, etteivät harhakuvitelmat olekaan harhakuvitelmia vaan juuri sitä ihmistä itseään ketä rakastan.

Kiitos.


Ehkä kyse on siitä miten pahasti kuvitelmat ja todellisuus eroavat toisistaan.
Täytyy myöntää, että olen samaa mieltä. Sanoit sen minkä minä 7 rivillä, yhdellä ainoalla lauseella. Kiitos.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty