Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Loimijoen rantamailta

Petri Volanen

On ollut tämä vuoden alkupuoli rahallisesti sen verran tiukkaa, että valokuvaukselliset vieroitusoireet pakottivat tammikuussa sortumaan (lopultakin) jopa Loimijoen rantamaille. Monta vuotta pitänytkin käydä ihmettelemässä mitä sieltä mahtaisi löytyä, mutta ilmeisesti tuo on ollut taas niitä "liian lähellä" paikkoja, jonka suhteen on ollut helppo ajatella että ehtiihän sinne myöhemminkin eikä sieltä kuitenkaan kuvia saa. Koukutti kertalaakista. Kylmiä ja kauniita aamuja sokeroituna umpihangessa kahlaamisella, vilulla ja taistelulla (sähkö)virran vähäisyyttä vastaan. Siitä taaskaan tiedä onko näissä kellekään muulle yhtään mitään, mutta ilo se on pienempikin kiusa.

Loimijoen rantamailta

Keskiarvo: 3.4
Kolme lintua

Keskiarvo: 3.3
Talviaamu

Keskiarvo: 3.3
Valon puu

Keskiarvo: 3.2
Hauraana vasten

Keskiarvo: 2.7

Annetut kommentit

Kauniita talvisia kuvia. Parhautta edusti kakkonen, ykkönen ja nelonen.
Taas kerran hienoja kuvia Petriltä. Täällä Aukeassahan kannattaa roikkua jo yksinomaan näiden takia - niin ja onpa joukossa muitakin kiinnostavia kuvaajia, jos toki paljon sellaistakin joka ei minua innosta, toivottavasti sitten jotakuta muuta.

Joka tapauksessa kiitokset Petrille ja toivotaan, että jaksat koota näitä kokonaisuuksia ja saat ne joskus kirjana meidän muiden iloksi.
Kumarran ja kiitän. Saa vaan nähdä miten tulevan kesän kanssa käy - tuli saatua seitsemän oikein eli päästyä töihin, tosin ultraraskaisiin kolmivuorosellaisiin. Kahden viikon jälkeen otti joku paikka selässä kautta jalassa viime keskiviikkona itseensä, nyt ollaan reilun viikon sairaslomilla. Toivottavasti riittää aikaa ja kuntoa kameran ulkoiluttamiseenkin... Toivoa on ainakin eläteltävä.
Elä sure Petri, täälläkin toivutaan aivoinfarktista ja oodotetaan aikaa, että pääsisi kuvaamaan, kyllä kamera käsissä pysyy.
Loistavan rauhoittavia sinun kuvat omat suosikit 1,2 ja kolme, ne suorastaan houkuttelevat mukaansa.......
Kiitos taas näistä;=)

Oi helevetti, kiitos muistutuksesta - omat vaivat on pieniä vielä. Pikaista paranemista ja positiivista mieltä toivotellen.
Kauniita olivat.. taas:)
Toivottavasti... :)
Hieno setti, kolme ekaa varsinkin todella upeita.
Kumarrus ja kiitos.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (155 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty