Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kolme katsetta

Jonna Ruuska

1.
Keskiarvo: 4.2
2.
Keskiarvo: 4
3.
Keskiarvo: 3.9

Annetut kommentit

Kaksi ensimmäistä loistavia. Kolmaskaan ei niistä paljon jäänyt. Vahva kokonaisuus. Olet erittäin hyvä kirjoittaja.
Nöyrä kiitokseni Jani.
Kenties kokoelman/sikermän nimi ei oikein tee oikeutta itse teksteille, jotka ovat omaa luokkaansa. Hyvin tehty, tee lisää.
Näissä on todella katsottu avoimin silmin ja nähty jotakin uutta.
Aku, olen äärettömän huono keksimään nimiä niin kokoelmille kuin yksittäisille runoille. Kiitos kommentistasi. Ja Harri, kiitos kovasti.
Kirjoittamisen ammattilaiset suosittelevat erästä nimeämismetodia, jolla voi yllättää itsensäkin: listaa vain assosioituvia nimiä paljon ja sitten alkaa vähän katsella, onko niissä substanssia.

Kahden nimen yhdistelmä voi synnyttää lopullisen nimen tai pitkä listaaminen saattaa pullauttaa aivoista esiin loppujen lopuksi nimien nimen. Usein teoksin nimiin kannattaa panostaa, mutta jokainen tehköön kuten hyväksi havaitsee. En itsekään ole nimeämisen mestari, joten ei sen puoleen.
Kiitos vinkistä Aku. Erittäin harvoin nimeän yksittäistä runoa, mutta näihin kokoelmiin täällä on aina pakko keksiä joku nimi. Pitää testata siihen seuraavan kerran vinkkiäsi.
Hienoja runoja! Varsinkin eka ja toka.
Kiitos Juho.
Upeita ovat kaikki, mutta minusta kolmas oli paras.
Otsikoinnista. Ehkei sinun kannattaisi olla turhan itsekriittinen, kun uskon, että sillä tasolla mitä kirjoitat syntyy varmasti hyviä otsikoitakin. Ja yleensä ei sen suhteen kannata liikaa puristaa, luota intuitioon! :)
Kolme viitosta, ei näistä oikein osaa mitään sanoa. Todella hienoja, kolahtivat todella. Kiitos, että sain lukea.
Ihania kommentteja, kiitos hurjan paljon! Jani, kiitos kannustuksesta; mutta kun olen vähän kapinallinen koko otsikoiden suhteen ja nurisen kun niitä on pakko tänne joskus keksiä vaikka runoissani ei yleensä ole muutoin otsikoita. Tiedän toki, että parhaimmillaan hyvä otsikko tukee runoa erinomaisesti.
Mielestäni otsikko on kaunis ja sen mukainen jaottelu toimii, tosin nämä sopisivat ihan yhteinäiseksikin runoksi. Nättiä kieltä, ensimmäinen oivaltavin.
Kaunista.. :) Näistä paistaa noiden luontokuvien ja sanojen vähyyden ja tarkkuuden kautta sellainen hauraus ja viattomuuskin.. mutta se horjuu ehkä. Nämä sai paljon tunnetta aikaan vähäisyydestään huolimatta tai ehkä juuri sen takia. Kiitos!
Kiitos myös Aino ja Reetta!
Hei mä pidin näistä ja paljon. Kiitos!
Kiitos Joona, mukava kuulla!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.04 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty