Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Bobby Analog pt. IX

Jussi Leinonen

Jälleen sekalaista Bobbya, viime kuun parhaat analoogiset. Kiitos kommenteista.

Päivittäinen kuvablogi: http://www.strap-photos.com/jussi

Lammas

Keskiarvo: 2.7
Kuvan nimi (pakollinen)

Keskiarvo: 3.2
Käet

Keskiarvo: 3.7
Honda Monkey

Keskiarvo: 2.9
Kulmilla

Keskiarvo: 2.5
Kaheksalta aamulla

Keskiarvo: 3.4

Annetut kommentit

niin kuin totesitkin, sekalaista.. muutamia varsin hienoja kuvia, mutta itse toivoisin näkeväni näyttelyissä jotain yhdistävää tekijää..
Kädet oli kauniit tai käet tuossa kuvassa näyttää lukevan:)
Jostain syystä värikuva lapsesta toi mieleeni hyvin ikäviä asioita, joita en edes viitsi tässä sanoa.
Sekalainen näyttely tosiaan on tosi hyvää ja huonoa rinnakkain...
Mun mielestä on ihan hyvä juttu, että klassisesti kauniita asioita ja sitten vähän rumempiakin laitetaan samaan pakettiin. Vireystila pysyy päällä katsojalla, ainaki, ja kontrastin vuoksi asiat tuntuu vahvemmilta. Eihän kukaan jaksa Disney-leffaa katsoessa ihastua, kuinka kauniisti "tuoki kultanen perhonen liitelee"?

Ja tohon kakkoskuvaan kohdistuva kauhistelu ja kysymysmerkkien täyttäminen lehtien sivuilta opituilla kauhukuvilla suoraan sanoen tympii. Ei oo pelkästään aukea, jossa sitä tapahtuu. Potrettinahan se on ihan suoraan suolesta, mutta valokuvana ja ajattelun sytyttäjänä toimii ku junan vessa (jos niitä ajatuksia vaan syttyis, eikä vaan siirtyis mediasta yks yhteen ääneen voivotteluksi). Okei, ja tuo kyseisen kuvan nimi on aika lailla naiivi ja huomionhakuinen.

Sangen synkkää meininkiä tällä kertaa. Taitaa Jussilla olla syysmasennus? Siihen onneks auttaa se, ku yrittää kattoa maailmaa vähän eri tavalla. Siitä kiitos taas. :)
Suuri kiitos kommenteista, etenkin Jannelle!
Heh ei oo isompaa masennusta, kai. Kakkoskuvan nimi on toi, koska en keksinyt pitkän ajattelunkaan jälkeen mitään järkevää tai tunnelmaan sopivaa, ei sillä että tuo olisi järkevä. Hah, nimetön toki olisi vaihtoehto, mutta en pidä siitä. Vaikeaa.
Mulle itselle tulee tuosta kuvasta mieleen jotenkin oudosti se että kuvan henkilö tuntuu paljon vanhemmalta kuin vuodet (2kpl) antaisivat olettaa, ehkä se on se että alkaa ymmärtää sen että minä otan nyt valokuvan ja odotus siitä pistää vakavaksi. Jokin siinä hetkessä kun tietää sulkimen laukeavan pysäyttää hetken tuossa iässä vielä enemmän. Ja juuri tuo 1/15 sekunnista on silmien takia antanut juuri sille hetkelle vielä oudomman tunnelman, uskon että joillekin se voi olla ahdistavakin. Jotain epätodellisen vakavaa siinä ilmeessä on, lapset harvoin ovat kuvissa vakavia. Ainakaan siis sellaisissa kuvissa, jotka muille näytetään.
Onhan nämä rumia kuvia, mutta mitäs jos vanhoilla päivillä katsoo elämäänsä kuvina ja se ei tunnu todelta? Tosin tällä kertaa ei kovin supersyvällisissä sfääreissä liikuta, mutta eihän aina tarvitsekaan.
Oho, luen oman viestini uudestaan ja huomaan, että sen perusteella mullahan se syysmasennus on. :) No ei onneks, vielä.

Tosta tokasta kuvasta vielä.. Onhan se myönnettävä, että tumma varjo vasemmassa reunassa ja vasemmanpuoleinen, melkein musta silmä yhdistettynä puolittain säikähtäneeseen ilmeeseen voi luoda vaikka millasia shokeeraavia ajatuksia. Jotain melkein yhtä ahdistavaa on kuitenki siinäkin, että sitä kuvaa ei enää pystytä näkemään ns. viattomana. Siis sellasena, ku tuollasia kuvia on ennenvanhaanki katottu, eli ei olla ekana miettimässä, että onkohan kuvaaja jotenki pervo tai likanen vanha mies.
Janne, joo tottahan toki toi kuva voi tuoda mieleen ikäviä juttuja. Mä oon vähän huono kattoon sitä itse, koska mun kuvissa harvoin on täydellinen ja ihmistä hyväilevä valo, ne on mitä on. Ja koska mun suhde siihen kuvaan on erilainen niin voin katsoo sitä helpommin ilman sitä ikävämpää viitekehystä. Helppohan siitä on repiä väkivaltaa ja muita juttuja, mutta sehän siinä onkin surullista että ollaan niin totuttu katsomaan huoliteltuja kuvia kaikenikäisistä ihmisistä, että sitten se realistinen kuva pysäyttää erityisellä voimalla. Nooh syysmasennuksesta oli puhetta, nyt on syysflunssa ja unenpuutteen aiheuttama väsymys, joten finrexinii naamaan ja bong bong!
Tykkään ihan älyttömästi sun tyylistä. Etenkin sommittelusta ja rajauksista. Kannattaa tehä mustavalko kuvia enemmänkin, ne korostaa sun tyyliä tosi hyvin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.07 (195 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty