Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lofootit & Abisko

Johannes Sipponen

Muutamia kuvia alkusyksyn reissulta. Kommentteja kaivataan.

Vaeröyn saari

Keskiarvo: 2.7
Moskenesöyan saari

Keskiarvo: 3
Sateinen Reinen kylä

Keskiarvo: 3.7
Rannalla

Keskiarvo: 3.5
Jäämeren rantaa

Keskiarvo: 3.1
Putous Abiskossa

Keskiarvo: 3.6
Abiskojoki

Keskiarvo: 3.3
Abiskojoen kanjoni

Keskiarvo: 3.6

Annetut kommentit

Vangitsevia kuvia, kiitos.
Turvallisia maisemia turvallisilla mausteilla. :) Sekin maistuu, jep, mutta ehkä joku rohkeudenhippunen ois antanu kuviin lisää maustetta.

Huomaan kolmessa kuvassa vahvasti alaspäin pakenevia linjoja ('Rannalla' ja kaks viimestä), ja syystä tai toisesta nisisä tuntuu, että lähtee jalat alta. Mittasuhteiden hahmottaminen oli niissä hieman ongelmallista, mikä lisäsi huimausta. Umm... En tiiä onko se hirveen paras efekti maisemakuvaan. Onko, mitä muut sanoo?
Minä kyllä nautin näkemästäni!
Jäämeren rantaa ja Vaeröyn saari hiukka muita vaisumpia, mutta yhtä lailla näkemisen arvoisia nekin. Muutama aivan helmikin joihin jo kommentit kirjoitin.

Mukava setti, muttei laisinkaan huippu. Oikeastaan vain 2 kuvaa eli Putous Abiskossa ja Abiskojoen kanjoni ovat sellaisia, että niitä katsomaan palaan varmasti myöhemminkin. Nättejä kyllä muutkin, mutta Jäämeren rantaa ja joku toinenkin aika tavallisia.

"Kommentteja kaivataan." Tuohon en malta olla tarttumatta sen verran, että kun esittää tuollaisen toivomuksen, eikö olisi kohteliasta ja ystävällistä käydä itsekin edes joskus kommentoimassa muiden kuvia? En nimittäin ole koskaan nähnyt sulta ensimmäistäkään kommenttia yhdenkään kuvan alla sen enempää vanhalla kuin uudellakaan Aukealla. Tosin selailuni on yleensä enemmän tai vähemmän satunnaista, mutta sen verran monta kuvaa olen tässä 2 vuoden aikana kuitenkin katsonut, että jos sulla olisi tapana kommentoida, varsin luultavasti olisin sen huomannut.

Ihan suoraan sanoen en siitä syystä olisi enää aikoihin viitsinyt laittaa mitään kommenttia kuviesi alle, elleivät ne olisi niin usein sentyyppisiä, että jotain tekee mieli sanoa. Ettei tule väärinkäsityksiä: en tarkoita, että sun tarttis / olis tarvinnut kommentoida mun kuviani, mutta kun selvästikin osaat kuvata hyvin, voisi olettaa sulla olevan myös jotain sanottavaa toistenkin ottamista kuvista yhteiseksi hyödyksi.

Et ole läheskään ainoa hyvä kuvaaja täällä, joka pitää sanaisen arkkunsa kannen kiinni julkaisten hyviä kuvia jatkuvalla syötöllä varmaankin toivoen saavansa niihin palautetta, mutta tuo kommentointitoiveesi sai mut kertomaan sen, mitä moisesta ajattelen. Että näin.


Todella hieno kokonaisuus. Itse en ensimmäisestä niin paljon välittänyt mutta etenkin nuo muut olivat upeita. ja loppuakohden sen kun kuvat paranivat. 4p kuvia. Hienoja!
On kyllä totta ettei ole viimeaikoina tullut paljoa kommentoitua kuvia. Muutama päivä sitten kirjoittelin oikeastaan ekat kommentit pitkästä aikaa. Yleensä kun joku kuva saa kommentoimaan, niin yritän sitten kirjoittaa muutakin kuin hieno tms. Sellaiset kommentit on mun mielestä onneksi vähän vähentyneet aukeassa ja joskus näkee että kuvan katsomiseen on oikeasti käytetty aikaa. Ei tuollaisissa hieno jne. kommenteissa ole mitään vikaa ja ne antavat kuitenkin viitettä siitä, miten kuva otetaan vastaan, mutta mukavampi on lukea pidempiä ja ajatuksella kirjoitettuja kommentteja, varsinkin jos niistä löytyy jotain pohdittavaa.
Mukava kuulla, että olet sentään joskus kommenttejakin kirjoittanut, ne ovat vaan jääneet multa tykkänään näkemättä. Ja tuossa on perää, että on hyvä sanoa jotain enemmänkin kuin vain hieno, huono ym. vastaavaa. Jotkut kuvat tosin ovat sellaisia, että niistä on vaikea sanoa mitään sen kummempaa, joten parempi silloin kertoa mielipiteensä vaikka vain yhdelläkin sanalla.

Kummallisen vähän näinkin hyville kuville on kommentteja ja ääniä tullut. Tulee vaikutelma, ettei Aukealla jakseta katsoa näyttelyitä läheskään yhtä usein kuin yksittäiskuvia (pikkukuvien näkymiselläkin taitaa olla osuutta asiaan). Aika selvähän se on, että jos vaikka tuo viimeinen olisi esillä yksinään, kommenttien ja pisteiden määrä olisi moninkertainen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (346 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty