Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Memento Mori

Sampo Kaikkonen

Muutamia poimintoja näyttelystäni Turussa. Itse Turun näyttely on esillä Vanhan Raatihuoneen galleriassa 25.11.2012 asti.

Lisätietoa:
http://sampokaikkonen.com/?news=99

Näyttelyn juliste

Keskiarvo: 4.3
Aika / Time

Keskiarvo: 4.3
Kalanpäät

Keskiarvo: 3.8
Transmission

Keskiarvo: 3.6

Annetut kommentit

Hieno, pehmeä maalausjälki ja materiaalien pinnat tulevat aitoina esille. Seesteinen värimaailma ja fiilis. Pitänee käydä vilkaisemassa näyttely.
Todella korkeatasoista ja hienoa työskentelyä! Toivomus olisi että jossain vaiheessa toisit lisää noita näyttelysi helmiä tänne.
Kiitos molemmille! Hienoa Mari, jos pääset Turkuun tutustumaan näyttelyyn. Nuo minun maalaukseni ovat maalaustekniikaltaan semmoisia, että niistä jää paljon pois valokuvissa. Hyödynnän kerrosmaalaustekniikkaa sekä pintastruktuuria, jotka toimivat efektinä vain konkreettisia teoksia katsellessa. Minullahan on ateljeegalleria täällä Oulussa ja pidän sitä silloin tällöin avoinna yleisölle. Tiedottelen avoimista ovista ja muistakin näyttelyistä mm. Facebook-sivullani: http://www.facebook.com/kaikkonen.sampo
Vau!
Huomioita julisteesta:
Paikka-kokonaisuus ylemmäksi eli lähemmäksi näyttelyn nimeä, jota voisi hieman laskea. Nyt ovat levällään. Webbi-osoite on on asemoitu liian ahtaaseen tilaan - sen voisi poistaa kokonaan tai siirtää paikka-tietojen yhteyteen ilman palkkia.
Jos harvennusta käyttää, kapiteelit ovat oikea vaihtoehto, niin kuin tässä.
Mutta:
- rivi 2, harvennusta on lisätty, jotta rivi olisi tasapituinen. Parempi olisi sama harvennus kuin muissa keskitettynä, tai jos väkisin halutaan tasapituiseksi, niin pistekoon nosto. M-kirjain ehdottomasti samalla pisteellä, kuin muut etukirjaimet.
- rivi 4, numeroiden harvennus pois ja pienkapiteelien pistekoolla. Hienoa, että kympin jälkeen on piste.
- rivi 5, taas numerot pienkapiteelien pisteellä.
- kaikki rivit, etenkin Va-, Ti-, Tu-, Pa-, jne-peräkkäisyydet vaativat välistyksen hienosäätöä, eli miinusta oman maun mukaan väliin, muuten näyttää kuten esimerkissä. Kautta rivien hienosäätöä olisi voinut muutenkin harrastaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty