Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuukausiteema: Kohtaamisia

Valokuvauksen kuukausiteema

Lokakuun 2007 kuukausiteema

Pullot

Keskiarvo: 1.7
Painajainen

Keskiarvo: 2
Kohtaamisia

Keskiarvo: 2.4
Kolmen kohtaaminen

Keskiarvo: 2.3
Tilastopiikki

Keskiarvo: 3.4
Äiti kato, HUORA!

Keskiarvo: 3.2
Hetki

Keskiarvo: 1.6
Kaksi ässää

Keskiarvo: 2.5
Mitäs nyt

Keskiarvo: 3
Veteen maalattu

Keskiarvo: 2.7
Pingviinitanssi

Keskiarvo: 2.7
Päivällistapaaminen

Keskiarvo: 3.3
Törmäyskurssi

Keskiarvo: 2.5
Kohtaamisia

Keskiarvo: 3.2
Teerenpeliä

Keskiarvo: 3.5
'Kesäiltana kerran'

Keskiarvo: 2.8
Kuriton

Keskiarvo: 1.8
Ruuhka

Keskiarvo: 2.8
Kahden kerroksen väkeä

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

Olenko mä ihan väärässä, vai oliko tämä keskimääräistä huomattavasti parempi teemanäyttely?
Olet aivan oikeassa. Paljon hyviä kuvia. Pitää myöhemmin katsoa ihan ajan kanssa
Et taida olla ihan väärässä. Ainakin itse pidin näyttelystä. Hyviä kuvia.
Mukava, monipuolinen ehkäpä myös mielenkiintoisempi kun aikaisemmat nykyaukean teemailut.
Kyllä tämä kärkipään joukkoon taitaa kuulua vanhankin Aukean teemailuja muistellen. Ja harvoinpa on keskustelun aluksi kehuttu näitä teemoja... eräänkin kerran kommentteina oli: "Ei yhtään hyvää kuvaa" ja "Kaikille muille ykkönen paitsi ......lle kolmonen".

Pikkukuvista tulee muuten ihan väärä käsitys näyttelyn tasosta, vain niitä ensin silmäilemällä eka ajatus kun oli: "No eipä hääviltä näytä". Sitäkin mukavampi oli sitten huomata joukosta löytyvän useita laadukkaasti toteutettuja, hyvinkin mielenkiintoisia kohtaamisia (15, 7, 6 ja varauksin 11, 5 ja 10). Muitakin ihan kelpo kuvia.
Juu kyllä tämä parhaita teemanäyttelyitä oli. Muutama hieman julkaisunhalun minkä lie takia väkisin väännetty aiheeseen. Pitää varmaan uudemman kerran katsoa ainakin osaa kuvista.
Paras näyttely aukeassa tähän saakka ikinä.
Tosi paljon hyviä ja mielenkintoisia kuvia. Näitä voi katsella muutamaan kertaan kyllästymättä:)
Itse kuvaajanakin aattelin että kuvani on nyt onnistunut. On mukavaa todeta että niin on moni muukin onnistunut....kyllä näissä kuvissa on jotakin.

Onkohan keskustelupalstan tilityksistä kuvaajat ottaneet itseään niskasta ja päättäneet näyttää.
Monipuolinen kyllä, mutta ei kai Päivi-Marita sentään laske muitakin näyttelyitä kuin teemoja mukaan mainitessaan tämän parhaaksi ikinä... onhan täällä sentään ollut kokonaisuutena paljonkin laadukkaampia näyttelyitä, esim. vanhalla saitilla Marko Korkeakosken Kanada ja uudella Juha Posion Retki.

Mutta pisteidenkin perusteella alkaa näyttää siltä, että teemailujen ykköseksi tämänkertainen nousee: onhan se suorastaan historiallista, että nelospalkkikin on ykköspalkkia korkeampi kuukausiteemassa. Vaikea uskoa todeksi, kun muistelee ykköspalkin ainaista korkeutta käytännössä kaikissa vanhan Aukean teemoissa; onkohan porukka vaihtunut vai ovatko nämä kuvat tosiaan noin paljon parempia kuin entisissä teemoissa...
Nyt oli ehkä himpun verran helpommin kuvattavissa oleva aihe.. Mun mielestä se näkyy.

Heh, Antti, huomasinpa itekki, että onhan mulla useampiki tähän teemaan sopiva kuva tallessa. En oo vaan hirveesti keskittyny enää kuukausiteemoihin, ja tää kuu meni täysin ohi. :)
Janne, edelliset teemat olivat "muoto" ja sitä ennen "auringonlasku/nousu". Joten ainakin mun korvaan tämä "kohtaamisia" kuullosti paljon vaikeammalta.
Ai, oon vahingossa ohittanu nekin.. Tää on vähä noloa jo.. :/ Mutta selvästi näkee, että tää on ollu mielenkiintonen aihe. Lisää tällasia!
Hyviä kuvia? Nojaa. Eipä kovinkaan erikoisia ja hyviä oli vain muutama.
Mä oon aika pettynyt, puolet kuvista taas luontoaiheita, ja niistäkin ylivoimaisesti intensiivisin eli "painajainen" pisteissä alle basic kukkakuvien (vaikka mikään kilpailu ei ookkaan.)

Öttiäiset KOHTAAVAT kukalla, ihanko itse keksitte?
Äs Ässä varmaan ihan ite keksii oman alansa aiheet? Mut ei astu asiansa tautta heinikkoon tai voi kompastua käpyyn...
Mä käyn koirani kanssa metsässä joka päivä, enkä vielä oo kompastunu käpyyn.
Ok. En tarkoittanut henkilökohtaisesti. Ihmisillä on omat kiireet ja ehkä jopa kiireenmukainen suhtautuminen kuviin. Ensivaikutelma suurella yleisöllä vaikuttaa siihen että palaako uudestaan katsomaan kuvaa.

Joku hakee kuvista sitä tiettyä juttua. Joku ei taas ajattele teknistä suoritusta vaan samaistuu kuvan esittämään tilanteeseen. Minä yleensä tyydyn kuvissa.. No enpä osaa sanoa. Kausiluontoista.

Näyttely on muuten virkistävä uudelleen heräävälle kuvausinnolle.
Sanottu varmaan moneen kertaan, mutta on yllättävän miellyttävää matskua. Suurin osa niistä ei-yllätä-kuvistakin on revitty edes jotenkin kattomisen arvosiks.

"Veteen maalattu" ja teerikuva jätti mut Kylmimmäks, kun taas "Tilastopiikki" on loistava, elämän makuinen ja "Hetki" todella hellyyttävä Pyöreän poikuuden ja Prinsessan kohtaaminen. Pulloja en jaksanu ees vilkasta. Kissakuva on visuaalisesti upea.
Hei Antti!
Tarkoitin nimenomaan näitä kuukausiteemoja:)
Näyttelyitä on toki ollut paljon parempia..sorry jos kirjoitin epäselvästi..
Nämä ovat minusta oikein piristäviä, ovat kuvat sitten huonoja tai hyviä, mutta aiheena tämmöinen teema on oikein mukava:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.69 (1014 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty