Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Syysmetsästä

Jani Oksanen

Kolme kuvaa tältä aamulta (18.9.2007).

Sienet 1

Keskiarvo: 3.5
Sienet 2

Keskiarvo: 3.5
Sienet 3

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

Viehättäviä! Ensimmäinen oli paras, viimeinen heikoin. Kiva ryömimisperspektiivi, hennot sienet, ekan ja tokan valo täynnä aurinkoja, raikasta vihreää väriä.
Olen samaa mieltä kuin Merja, lisänä voisin sanoa, kun ensimmäistä kuvaa katsoin siitä sai sellaisen pienoismallifiiliksen ja myös nuo kaksi sientä taisivat olla kaverit, eikä se lehti siellä häiritse päinvastoin:)
Joo oisit valinnu yhden ja laittanu sen.
Mielenkiinnosta - mikä lasi käytössä? :)
Kiitoksia kaikille tähänastisista kommenteista! Näitä kuvia ottaessa piti olla ihan reilusti mahallaan maassa, sadekamppeet tietty päällä. Jotta taustalle sai auringonnousun värejä, täytyi kamera painaa aika syvälle sammaleeseen :) Kulmaetsimestä olisi ollut kovastikin hyötyä, sen verran vaikeaa etsimeen katsominen oli.

Nimetön: Oliko näitä kuvia tosiaan liikaa? Hmm... ok, tuon kolmannen olisi varmaan voinut jättää pois.

Tommi: Lasina oli Tamronin 90mm f/2.8 Di macro, ihan kelpo kakkula äänekästä ja sahaavaa automaattitarkennusta lukuunottamatta :-)
Oisit ny kuvannu ite suippumadonlakkeja. Tai en mä tiedä onko se tarkotus. Jotenkin näistä sienikuvista vaan tulee aina mieleen, että niihin haetaan jotain muutakin, koska perus tattejen kuvaaminen on, no... tylsää. Vähän ku käpyjä tai keppejä kuvais. On toi eka kyl ihan kiva kuva.
Nimettömälle: kuvausreissun ideana oli makrokuvaus aamun valossa, nämä sienikuvat onnistuivat niistä parhaiten. Tarkoituksena ei ollut kuvata suippumadonlakkeja (piti katsoa wikipediasta mitä sieniä ne ovat). Eipä muuten taida sellaista aihetta löytyäkkään, joka ei olisi jonkun mielestä tylsää :-)
Kyllähän ne ihan tunnelmallisia on. ja viimeinen on turha.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (101 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty