Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Retki

Juha Posio

Kohde näkyvissä

Keskiarvo: 3.6
Järvi

Keskiarvo: 3.5
Pilkahdus sinistä.

Keskiarvo: 3.5
Puron varrella

Keskiarvo: 3.6
Pakkasyö

Keskiarvo: 4.5
Sisarukset laaksossa

Keskiarvo: 3.6
Veden tervehdys

Keskiarvo: 3.6

Annetut kommentit

Eka ja viimeinen ovat kaksikkona täysin loisteliaita. Muissa oli jotain pientä omituisuutta ja rauhattomuutta sommittelussa tai värien yltäkylläisyydessä. Ainiin, ettei unohdu, Pakkasyökin oli tunteita herättävä, vaikka oikean laidan "viimeistelemättömyys" vähän laimensikin tunnelmaa.
Joo, tohon pakkasyön keskeissommitelmaan silmä kyllä tottuu nopeesti ja hyväksyy vähitellen erilaisuuden... Se on kehunsa ansainnu - jotain ehtaa National Geographic -tasoa. :)
En pysty antamaan mitään kommentteja, niin hieno se on
kaikki o upeita ja hyvä et jossain o ihmisiäkin eikä vain maisemaa.
paras näyttely mitä aukeassa nähnyt.kaikille 5p.
Hyvä sarja!
Samaa mieltä Maxin kanssa, eli mahdollisesti paras Aukeassa näkemäni sarja. Upeaa työtä.
Upeita kuvia. pakkasyö ja veden tervehdys kuitenkin omaan silmään parhaimmasta päästä. Järvi on myös aika huikea. massiivisia maisemia ja kuvissa tuntuu olevan tarinaa. värit ovat myös todella maukkaita. hyvää tatsia näissä.
Laadukkaita kuvia myös teknisesti. Kohde näkyvissä ja Pakkasyö ehdottomasti tunnelmaltaan mielenkiintoisimmat. Rohkeaa sommittelua niin että tavallinen maisemakuva ei olekaan tavallinen maisemakuva vaan jotain mitä kehtaa katella pitempäänkin. Sarekiin tekevi mieleni taas.
Laadukas kokonaisuus, jolle toivoisi paljon, paljon katsojia, kommentteja ja ääniä. Puron varrella ainoa, joka ei mun silmissäni yltänyt kaikilta osin muiden kuvien hyvälle tasolle (sille 2 p.), sarjan muille kuville 4-5 p.

Erittäin mukavaa nähdä komeita maisemia Ruotsistakin eikä vain Norjasta. Varmaan reissulta löytyisi monta muutakin hienoa kuvaa, joten laitapa uusi näyttely pystyyn ensi kuussa... ainakin 1 takuuvarma, kiitollinen katsoja sille löytyy (no varmaan 1000 muutakin).
Kiitoksia kaikille kommentoijille. Mun kuvaukset on tänä vuonna olleet aika jäässä pienen motivaatiokuopan iskiesssä päälle, mutta näinkin positiivisen palautteen myötä tässähän oikein innostuu uudestaan :)

Antti: Kuvia on kyllä mutta yritin suorittaa pientä esikarsintaa ettei tule liikaa toistoa. Pitää armahtaa katselijoitakin.
Hieno näyttely! Pakkasyö ehdottomasti paras.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (605 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty