Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tuulta vierailla planeetoilla

Sakari Isopahkala

I
Keskiarvo: 3.6
II
Keskiarvo: 4
III
Keskiarvo: 3.8
IV
Keskiarvo: 4

Annetut kommentit

Hyviä filosofisia kiteytyksiä, jotka on aseteltu runolliseen muotoon. Sarjan idea toimii varsinkin alussa, kaksi ensimmäistä runoa ovat kerrassaan oivallisia, mutta kaksi jälkimmäistä vähän hyytyvät, toistavat samaa ja tuntuvat vähemmän tuoreilta. Toivoin että viimeisessä osassa "juoni" olisi noussut kliimaksiin tai lähtenyt yllättävään suuntaan, mutta mitään kovin ihmeellistä ratkaisua en nähnyt. Jos erinomaisen toisen osan jälkeen taso jatkuisi samana ja rakkaus- tai scifiaineksia hyödynnettäisiin juonellisesti, tästä voisi tulla jotain suurta.
Kiitos, pitää yrittää jatkaa kehittelemistä. Itselleni on tyypillistä, että jos kirjoitan vaikkapa kymmenen runoa, niistä enintään yksi tai kaksi on kelvollisia. Usein niiden suodattaminen roskasta on hankalaa, ja mukaan tarttuu huonoakin ainesta. Mutta kiitos erinomaisen analyyttisistä ja vinkkejä antavista kommenteistasi!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.83 (18 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty