Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kuin syksy

Niko Nuutinen

Kuvittelen sinun syövän kynsiäsi
Keskiarvo: 4.3
Hullu, hullu
Keskiarvo: 4.1
Kuin syksy
Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

kun on toisinaan ollut puhe tavasta asettaa, uskon että tämä on hyvä tapa tehdä aloite. hieno kokoelma, hidas, nopein askelin ja kaunis. pidän siitä että tässä tosiaan kaikki tapahtuu siinä edeltä mainitussa ringissä, voi olla että kyynerpäitäkin tarvitaan, vastauksia, ei kysymyksiäkään kanneta tarjottimella kohtuulliseen aikaan aamiaiseksi omaan sänkyyn suklaan kera suolaisilla, ei. jos niin silloin kun kaikki vielä nukkuvat valintojaan.
Kiitoksia paljon Juha Pekka Matias kommenteista, valitettavasti yksi niistä joutui katoamaan kun vaihdoin tuon yhden runon kokoelmasta.
Kylläpä J. P.M. Laakkonen löytää sopivia sanoja näitä runoja kuvailemaan. Tulee mieleen lause. "Mr Livingston, I suppose". Kohtaaminen erämaassa.

Nämä ovat sisältörikkaita, tarkasti liikahtelevia ajatuksia seurailevia runoja, joiden varjot jäävät häilähtelemään mieleen mielihyvää synnyttäen.
Kiitos kun kirjoitat niin kauniisti että aisteissa huimaa. Nyt en vielä osaa sanoa muuta.
Tyylikästä. Pientä ja suurta yhtä aikaa. Helppoa lukea tavallaan, mutta kuitenkin lukiessa tuntuu siltä kuin olisin vasta suunnistamassa rastille ja nämä olisivat karttoja, joiden kaikkia merkkejä en ihan tunnista, voin vain arvailla ja tunnelmoida.
No kiitoksia Sonja. Toivottavasti julkaiset taas pian. Samaa toivon Venlan ja Paulan suhteen.
Harvoin mikään näin paljon pidetty tarjoaa itselleni näin vähän - eivät olleet minulle sopivia.
Olisin hyvin huolissani jos kaikki näistä pitäisivät.
Tällaista runoutta voisin lukea kirjoistakin. Milloin julkaiset kokoelman?
En koskaan, niin luulen. Kiitokset kommenteista, Heidi.
Hieno kokoelma, kauniita runoja nämä kaikki. Odotan innolla seuraavaa.
Taitavan kirjoittajan tekstiä.Lieneekö vika sitten minussa, kun runot jäivät välillä enemmän, välillä vähemmän tyhjiksi. Silti kaikki perusasiat ovat tyylikkäästi kunnossa. Rytmi ja asettelu toimii hienosti. Niistä tällä erää paljolti pisteet.
Niin, ylipäänsäkin runoja tulisi pohtia hieman kauemmin, merkityksien kannalta. Toisaalta on tietenkin myös merkityksiä, jotka ovat olemassa lukijalle vain tietyillä edellytyksillä. Jos ne eivät täyty, kuten joskus käy, voi lukija kokea itsensä ulkopuoliseksi. Kiitoksia, Jani.
Tästä kokoelmasta pidän eniten. Luonto ja mieli toimivat samoin. Päivät pimenevät, illat viilenevät, mieli hämärtyy, ajautuu horrokseen. Muutos pelottaa. Kuin syksy.

Kokonaisuutena herättää ajatuksia.

Pidän tavastasi kirjoittaa kuvailevasti, muttei kuitenkaan liian selkeästi. Sanoen olennaisen. Omalla tavallaan osa runoistasi toimisi proosankin muodossa.
Hei Niko! Pahoittelen etten ole päässyt tutustumaan viimeisinpääsi. Elämäni on ollut tässä vähän myllerryksessä, niin etten ole oikein kyennyt aloittamaan mitään tämän aukean kanssa. Heti kun taas voin, perehdyn viimeisinpään kokoelmaasi. Minulla näyttääkin olevan jatkossa entistä enemmän sekä aikaa että vapautta sekä potkia palloa että runoilla :D Eli heti kun tästä saadaan taas vähän egot ja alteregot järjestykseen, I'll be around.
Mukavaa tosiaan kuulla sinusta taas. Kirjoittaminen on joskus hyvä keino käsitellä elämän myllerryksiä, joskus ei. Ehkä se riippuu siitä kuinka kirjoittamiseen suhtautuu ja kuinka myllerryksiin. Vaikea sanoa. Joskus olen itse saanut kirjoitettua juuri sellaisissa tilanteissa, joskus kirjoittaminen on loppunut kokonaan. Nykyään se on kääntynyt enemmän tuohon loppumiseen. Olen päättänyt lopettaa runojen kirjoittamisen, yritän siirtyä novellin tapaisiin. Mainitsin tämän jo uusimman kokoelmani yhteenvetosivulla, virallisesti omalla sivulla varmaankin tällä viikolla. Silloin myös poistan runoni lopullisesti. Olen kiitollinen taas kaikista kommenteista kun saan julkaistua ensimmäisen juttuni proosan puolella. Ehkä jo tässä kuussa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.18 (55 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty