Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Aamut Torronsuolla

Petri Volanen

Elo- ja syyskuun vaihteessa tuli vietettyä jonkinmoisten kiireitten vuoksi jokunen aamu Torronsuon näkötornissakin pitkästä aikaa, sinne kun ehtii vähän tiukemmallakin aikataululla.

Valon syntyessä

Keskiarvo: 4
Tämä kultaisten pilvien maa

Keskiarvo: 3.6
Kun metsä valossa kylpi

Keskiarvo: 4.2

Annetut kommentit

Hienoja kuvia, todella hienoja. En ollut uskoa silmiäni, kun tajusin kuvassa "Tämä kultaisten pilvien maa" etualalla olevat puut - uskomatonta. Ei voi kuin kiittää kun tuot nämä nähtäväksemme.
Joo, on se Torronsuokin vaan kaunis paikka vaikka aina Paratiisin puolesta puhunkin. Tuolta näkötornistahan Torronsuo tavallaan onkin parhaimmillaan noin kesäaikaan, kun jää kaikki ne pitkospuita reunustavat roskat ja suonsilmiin isketyt kepit näkemättä. Toisaalta tuonne kuuluu liikenteenmelu etenkin tuollaisina aamuina erinomaisen selvästi, näkyy tehtaitten piippuja ja kännykkämastoja kait toistakymmentä jos en ihan väärin muista (joskus laskeneeni). Onneks kuviin voi valita sitä mistä ite tykkää.
Volanen! Kaikkien usvametsästäjien mestari. Saat kuvillasi sumut ja usvat kertomaan tarinoita luonnosta. Kiitos!
Voi mahoton, tuo oli niin kauniisti sanottu. Iso kiitos tästä piristyksestä tänne flunssan kourissa LAUANTAINA kituvalle.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.95 (97 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty