Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Itselleni ja salaisesti

Reetta Niinisalo

Kolme runoa, jossa olen yhdistänyt unelmia ja todellisuutta, fantasiaa, joka on vain minun ja vain nyt.
Yhtenäistä tarinaa ei ole, mutta minulle nämä kuuluvat yhteen.
Rakentavaa kritiikkiä otan taas mielelläni vastaan.. ehkä osaan sitten taas ensi kerralla tehdä jotain paremmin. :)

I
Keskiarvo: 4.1
II
Keskiarvo: 4.1
III
Keskiarvo: 3.8

Annetut kommentit

En tiedä tästä kritiikin rakentavuudesta, kun ei paljoa kykene kuin hehkuttamaan. Löysin itseni joka runosta, vaikka ne ovatkin sinulle hyvin henkilökohtaisia, senkin takia, erittäin onnistuneita ja monitahoisia, ei ole helppoa tehdä runo, jonka voi joku toinen todella sisäistää, ilman että sen runon oletettu (sillä sitähän lukija voi vain arvuutella) tunnelma kärsii.. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.
Pidin ensimmäisestä paljonkin, kahta muuta en oikein tavoittanut. Ne eivät oikein herättäneet mitään suurempia tuntemuksia, vaikka ihan mukavasti soljuivatkin eteenpäin ja seassa on hyviä kielikuvia. Tuntuu, että pitäisi olla joku parempi perustelu sille, ettei nyt ihan iskenyt. Ehkä palaan vielä näiden pariin ja yritän tavoittaa sen, mitä en nyt löydä.
Ehjä kokonaisuus, mutta viimeinen runo kärsii siitä, kun sen runkoon on kaivettu yllättäen kolo lukijaa varten. Se pilasi ainakin minun lukunautintoni ja lisäksi ilmeisen harkiten, mutta aivan turhaan. Ilman sitä, runo olisi ollut edeltäjiensä veroinen. Voi harmi. Ensimmäistä kertaa havahdun huomaamaan, miten lukijalta edellytetään hienotunteisuutta, ettei hän millään muotoa ole osallisena runontekoprosessissa, hän voi ihailla vain valmista runoa. Ehkä jossain leikillisessä runossa lukijakin voidaan huomioida, mutta ei tällaisessa, herkässä. Muuten nämä olivat hyviä.
Ihanaa, kiitos teille kaikille joululahjakommenteista ja muistakin. :) on kivaa kuulla muidenkin mielipiteitä omista runoistaan, ymmärtää itsekin ihan uudella tavalla taas.
Venla, ymmärrän kantasi, mutta tiedän myös itse, miksi laitoin sen huomautuksen.. ja haluan sen siinä pitää silläkin uhalla, että kukaan muu ei siitä pidä. :) Kiitos hirveästi kommenteistasi!
Aivan oikein, että pidät kantasi! :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (24 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty