Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tätä talvea (kaikki on niin suhteellista)

Petri Volanen

Talvi saattaa olla "tunnelmallisesti" paikoitellen hieman kyseenalainen termi näiden kuvien kohdalla, mutta onhan se talvea leudompikin talvi.

Valo, varjo

Keskiarvo: 3.5
Rahkamattopellon koivu

Keskiarvo: 3.4
Saippuaa suolla

Keskiarvo: 3.4
Tuulessa ja tuiskussa

Keskiarvo: 3.9
Omenapuu ja tammi (talviversio)

Keskiarvo: 3.6
Keväälle kääntyessä

Keskiarvo: 3.6
Kevätlähtöjä

Keskiarvo: 4.2

Annetut kommentit

Ei voi kuin ihailla Petrin sitkeyttä hankiutua joka keliin kuvaamaan ja kiittää siitä, että saamme ihailla tuloksia. Ainoa huono puoli on se, että joutuu miettimään kannattaako itse edes yrittää! Minun makuuni olevaa kuvausta ja kertakaikkisen hienoja kuvia.
Komeita kuvia, tyylisi on hyvin tunnistettavissa. Tuolle saippuakuvalle olisi pitänyt kyllä antaa täydet 5, nyt nappasin neljä. Höh.
Inspiroivia kuvia. Kiitos!
Kuvien lisäksi tässä oli mukavaa, kun joka kuvaan liittyi pieni tarina.
Bravo!
Heeeei, kyllä kuvaaminen kannattaa aina ja kyllähän näistäkin parannettavaa löytyy! :) Ja kun ei näihinkään tosiaan sen kummempaa mystiikkaa liity, että kunhan on vain tullut hakattua päätä seinään lähinnä lähiseuduilla riittävän sitkeästi ja riittävän pitkään niin väkisinkin on alkanut hahmottaa sitä minne milloinkin kannattaisi ehkä mennä, mikä tietysti parantaa kuvanlöytömahdollisuuksia huomattavasti. Ja sitten kun vielä nauttii siitä kuvien etsimisestä, niin sitä on miltei pakko ottaa kaikista (kuvien kannalta) kelvollisista keleistä kaikki irti mikäli se vain ajallisesti ja rahallisesti mahdollista on (esim. eilen tuo aamuinen joutsenkuva ei riittänyt vaan alkuillasta piti kiitää vielä lumimyräkän takia Torrolle). Eli sitkeyttä vaan, ja aamuherätyksiä (tykkään että aamulla on parhaat onnistumisen mahdollisuudet).

Mukavaa jos nuo tekstitkin jollainlailla toimii, nehän on kait vähän kaksiteräinen miekka jonka voi tulkita niinkin että peitellään vaan kuvien höttöä sisältöä. Mä vaan jotenkin tykkään että kun kuvien takaa kuitenkin useimmiten jonkinlainen tarina tai ainakin tunnelma löytyy, niin miksei sitä sitten jakaisi, etenkin kun eihän niitä ole pakko lukea.

Vaan kovasti kiitoksia kaikille sekä yhdessä että erikseen.
Mahtava kuvakokoelma taas, Petri. Nostan hattua innollesi etsiä uusia kuvauskohteita vuodesta toiseen.
Ihmetyttää vaan sellainen juttu, ettei näyttelyiden yksittäiset kuvat pääse "Aikojen parhaat" -listalle. Tässäkin "Kevätlähtöjä" sijoittuisi tällä hetkellä noin sijalle 31, mutta eipä näy. Vinkkinä ylläpidolle ;)
Itseasiassa etsin melko vähän uusia kuvauskohteita (poislukien Autiot ja unohdetut joiden vuoksi tulee kyllä pikkuteitä kierreltyä), nämäkin kuvauspaikat ovat kaikki tuota "rahkamattopeltoa" lukuunottamatta tuttuja jo vuosien ajalta ja osapuilleen kait 15 kilometrin säteeltä tästä. Jotenkin tällä päällä ei vaan kyllästy ja kuvien löytäminen tuntuu aina yhtä hyvältä... ja tuttukin maisema voi näyttää jonain hetkenä aivan uudelta, tai ainakin toisenlaiselta. Siinä on sitten niin koukussa ettei pahemmasta väliä. :D
Kiitos Petri taas kerran hienosta sarjasta. Kuvasi ovat niin kauniita, että tulee suorastaan lohdullinen olo, tässä ei aina niin hyvässä maailmassa.
Erityisisot kiitokset.
Kerrassaan hieno sarja menneestä talventapaisesta! Sulla on tuo telekuvaamistaito hyppysissä, se näkyy näissä niin selvästi, samoin tunnelmien tallentaminen vaikuttavalla tavalla. Tekstit tuo sen pisteen iin päälle, tarinoiden myötä kuviin pääsee vieläkin paremmin sisään. Kiitoksia!
Joo, tuo tele tosiaan se taikasana ainakin meikäläisen kyseessä ollen valon tallentamiseen on, sillä sen saa napattua niin tarkasti talteen. Joku joskus sanoikin että kuvata voi sanoa osaavansa vasta siinä vaiheessa kun osaa kuvata laajakulmalla. Meikäläiseltä se ei luontokuvauksen kyseessä ollen onnistu ollenkaan. Eikä niin väliksikään, kun mulla on tuo tele. :D
Joka kuvasta olisi taas niin paljon hyvää sanottavaa, mutta kiteytän tämän tähän yhteenvetoon. Sun ottamia kuvia tulee aina katsottua moneen kertaan nautiskellen erikseen kunkin kuvan upeasta ja erilaisesta tunnelmasta. Kiitos näistä pienistä, mutta sitäkin vaikuttavimmista hetkistä.
Pitänee tylsästi todeta että kiitoksia (kertaa kymmenen). Myönnän itsekin olevani iloinen noista hetkistä, kun talvi tuntui noin niin kuin keskimäärin olleen niin tasaisentylsänharmaa, mutta mahtui sinne muutama kuvakin sentään.
Hyvää settiä,ehkä pari liikaa mutta loput olikin vallan hyviä.
Kiitoksia. Tuo määrä muuten on yksi mitä ei tunnu oppivan saamaan kohilleen millään, tosin tätäkin koostettaessa kuvia oli alkuvaiheessa öbaut puolet enempi. Siitä kun sitten raa'asti raakkailee niin... pääsee edes näihin lukemiin, edes joskus. :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.68 (225 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty