Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Epätäydellinen elämä [ 1 ]

Tiitus Petäjäniemi

Sarja, joka tekee itse itseään, minun seuratessa sisältä tai sivusta. Aina välillä koetan epätoivoisesti vaikuttaa sen sisältöön tai muotoon, mutta aina huomaan sen olevan turhaa tai mahdotonta.

Heli

Keskiarvo: 2.7
Lampaat

Keskiarvo: 3.3
Vakiopaine

Keskiarvo: 2.8
Pekka

Keskiarvo: 2.6
Pysähtyminen

Keskiarvo: 2.8
Syksy

Keskiarvo: 3
Juhla 2

Keskiarvo: 3.2
Merja

Keskiarvo: 2.7
Aleksi

Keskiarvo: 2.6
Aamu

Keskiarvo: 3.3
Timo

Keskiarvo: 2.8
Itku

Keskiarvo: 2.8


Keskiarvo: 2.8
Osta

Keskiarvo: 2.6
Talot

Keskiarvo: 2.1
Talvi

Keskiarvo: 3.1
Juhla

Keskiarvo: 2.6
Kevät ja kuolema

Keskiarvo: 3.1
Kissa

Keskiarvo: 2.7
Uni

Keskiarvo: 2.4

Annetut kommentit

Nää on edelleenkin vaan niin melkein täydellisen hienoja ja kieroja, vaikka varmaan kaikki oonkin nähny ainakin kertaalleen... Kissa, Kevät ja kuolema, Talvi, Lampaa ja Aamu yksittäis-suosikkejani.
Niin, tuohon vielä tarkennus (kun näitä ei näköjään voi korjata vieläkään?!), että äärimmäisen suoriahan ovat toki sisällöllisesti eivätkä kieroja, mutta siis visuaalisesti vähän vinksallaan...
Suurin osa kuvista oikeasti räpsyjä, joista vain tuo rakeisuus tekee niin hienoja. Mutta osa ihan asiaakin (Kevät ja kuolema)
Tiitus jakaa mielipiteet edelleen, ja se on hyvä , että on mielipiteitä, omani kyllä kallistuvat tuonne räpsyjen osastoon, itse en vaikka yritän olla ennakkoluuloton ja katsoa kuvia etsien niistä jotain, silti en mitenkään saa irti näistä mitään sellaista, joka toisi minut katsomaan näitä uudelleen, mutta syy tuskin on Tiituksen, koska hän tuntuu olevan uskollinen kuvaustyylilleen.
Luulisin syyn olevan ihan itsessäni taidan olla ikääntynyt eukko:)
Yhdestä kuvasta kyllä löysin idean, ja se oli kuva - osta

Tuo uni on niin siisti että varmaan näin siitä viime yönä unta. Tosin en tiedä kun olen ehkä osittain edelleen ns. naamat. Juhla 2, Heli, Pekka, Yö ja Kissakin jäi muistiin.
Vakiopaine, lampaat ja yö omat lempparit. Näyttely kattaa hienosti niin monia elämän osa-alueita ja fiiliksiä.
Pidän tästä kokonaisuudessaan, ja visuaalisesti kiehtoo Nyt eniten pysähtyminen,syksy, juhla2, aleksi, timo, itku, kissa.
Kyllä! Olenko maininnut, että olet yksi lempparikuvaajistani Aukeassa? Mutta onko sarjan sisältö vaihtunut, muistelisin nähneeni viime kerralla osittain eri kuvia? Vai sekotankohan johonkin toiseen sarjaasi... Oli miten oli, puhutteleva sarja!
Rehellistä settiä. Muutama todellinen helmi ihan perinteisemmässäkin mielessä, muutama erittäin elämänmakuinen tunnelmakuva. Kivalla tapaa pisteliästä sarkasmia tai miksikä sitä sanoisi, niin pitää ollakin.
Lotta Blomberg, juu, viimeksi sarja oli laajempi. tästä ei ole olemassa tiukasti yhtä rajattua versiota, vaan tämä elää omaa elämäänsä ja muuttuu ja muovautuu tilanteiden mukaan.
Muutamat (ne missä ei ihmisiä) jättivät aika kylmiksi, mutta kyllä muutoin on semmosta läsnäoloa ja tilannetajua että pyörryttää. En ihan osaa kaikista vetää lankoja 'epätäydelliseen elämään' mutta ei se nyt ole tekijän vika. Hieno sarja, toivottavasti kuukausi kuluu nopeasti :)
Oot paras
Meitsi fanittaa.

oon parsa.
Ihmisesi nukahtavat outoihin paikkoihin. Minulle nämä sanovat toisaalta "tyyli", toisaalta sen että valokuvaus on toisarvoista koska elämä on ensiarvoista. Yhtenäinen, sittenkin.
Tästä välittyy se mitä tarvitaan. Tämmöistä on.
Vaikuttava.
Yö, pysähtyminen (kunniamaininta tästä : D) ja talvi olivat ihan mahtavia.
Lainaan tuosta ylhäältä Keijo Ahlqvistia: "Tämmöistä on."
tuohon kommenttiin lisältyy se, mitä minäkin haluan tästä sanoa. Jotenkin niin rehellisiä, aitoja, kertovia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.83 (633 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty