Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Nämä

Elina Hyppänen

Mikko päiväunilla

Keskiarvo: 2.4
Oitti

Keskiarvo: 2.7
Mummo nauraa

Keskiarvo: 2.3
Seinävaate

Keskiarvo: 2.5
Pappa nukkuu

Keskiarvo: 3
Kantoapua

Keskiarvo: 1.8
Ellu polulla

Keskiarvo: 2.5
Iitu

Keskiarvo: 2.3
Mikko Oitissa

Keskiarvo: 2.4
Mankka

Keskiarvo: 2.3
Mummo parvekkeella

Keskiarvo: 2.4
Taivas

Keskiarvo: 2.2
Logokilpailu

Keskiarvo: 2.1
Olohuone

Keskiarvo: 2.5
Rannalla

Keskiarvo: 3.3
Kukka

Keskiarvo: 2.4

Annetut kommentit

Mukavan lepposta tunnelmaa. Oitti vaikuttaa kivalta paikalta. Höm, hyvät ainekset mutta soppa kaipaa vielä jotain. Lämpöä lisää?

joo symppis meininki. tykkäsin muutamasta aika tavalla, mutta ehkä vähän sekava sarjana. joo ehkä sitä lämpöä lisää vaikka kyllä sitä jo nytkin löytyy!;)
iitu ei musta oikee istunu kokonaisuuteen, ja muutenkin oli joitakin jotka eros yleisilmeestä aika paljo, mut, ne oli vaan raikkaita ja hauskoja ( tai siis tunkkasia ja hauskoja) noi krossatut tai vahnat filmi jutut siis. Saku Soukka tulee vähän mieleen tosta skarpimmastta osastosta sit. sävyt ja kuva aiheet ja sellaset, niinku.

hienoja o kuiteski yhtäkaikki. paitsi iitu se ei sovi musta.
Joo ehdottomasti sarjana vahvempi kun se edellinen. Vähän hämmensi toi, että osittain samoja kuvia ja samoja henkilöitä sekä maisemia paljon, mutta toisaalta, ehkä se juuri tekee tästä sillä tavalla kovin lämpimän ja välittömän oloista, kuin omia kuvia katselis...

Iitu ei kyllä teknisesti oikein sovi ja tunnelma on aika galtsua... Tosin on mun mielestä sarjan kannalta ihan hyvä olla ainakin yksi ihminen läheltäkin... Voisit ehkä tehdä Iitulle saman käsittelyn kun olit tehnyt Ellulle polulla, jollon Iitu ois täydellinen pari vikalle kukkakuvalle (sopivasti yli-klisé).
toinen kuva Oitti oli kyl mun makuun paras, muuten aika ihmeellinen kokoelma jossa kaikennäköstä perussettiä. ei oikein minuun uppoa.
Mummo parvekkeella kuvan jälkeen parani vauhti. Tykkään tunnelmasta monissa kuvissa, maagisuus jotenkin läsnä. Nostalgia kuvat vähän latistaa tunnelmaa. Niitä vois olla mun mielestä vähemmän tai sitten niihin pitäis saada jotain vinksahtanutta.
Täällä julkaistuilta kuvasarjoilta kaipaan aina juonta, ja tästä sitä on melko vaikea löytää. Mulle jäi sarjan katsottuani tunne, että mummo on matkoilla ja muut elävät sillä aikaa kotona omaa elämäänsä. "Kantoapua" -kuvaan asti luulin ymmärtäneeni pointin, mutta mun mielestä siihen tarinaan, jonka kuvista kehittelin milessäni, ei yhtään kuulu kuvat "Ellu polulla", "Iitu", "logokilpailu" ja "kukka".
Nyt tuntuu, että sarjaan on lisätty muutaman kuva, jotka kenties ovat kuvaajan mielestä hyvin onnistuneita ja on siksi lisätty tähän.
Oitti-kuvasta tulee hyvin satumainen tunnelma ja kantoapua kuvassa on 70-luvun nostalgista tunnelmaa.
En ollu huomannu tätä kivaa sarjaa. Jos et oo tutustunu kati koivikon kultakylä -kirjaan ja sitt siihen jossa on kuvattu omaa mummoa usassa (ehkä se kuvaaja oli nina/niina) niin ne on sulle mieluista varmaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.45 (379 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty