Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sisarukset

Pia Rautio

I

Keskiarvo: 3.5
II

Keskiarvo: 3.5
III

Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Lapsikuvat ovat hankalia. Varsin usein kuvat ovat sittenkin vain läheisille. Tässäpä oiva poikkeus - hienotunnelmainen sarja.
Kiitos, Mikko! Sitä toivoinkin :-)
Kaikki todella hyviä...
Kyllä! Erittäin taitavaa lapsikuvausta, just oikealla hetkellä tallennettuja tilanteita. Ja hellyttävän läheisiltä sisarukset näyttävät kuvissa. Veli ja siskohan saattaisivat olla jo tuossakin iässä yhteisten leikkien sijaan toistensa kimpussa...

Vain se pikkuisen harmittaa, että aiemmissa kuvissa näkynyt siskon nätti tukka näyttää näissä melkein poikatukalta, mutta kuvien hyvyyttähän se ei vähennä.
Hienoa työtä! Varsinkin I-kuvasta tykkään. Hienosti tallentunut tilanteen vaatima aito keskittyminen. Onko sydänportti ja lentävä hiekka aitoja vai käsittelyssä tehtyjä?
Kiitos kommenteista.
Hiustyylistä: tyttö leikkasi hiuksensa itse kynsisaksilla, joten look ei ollut aivan loppuun asti harkittu. "Kasvatellaan"..
Sydänportti on jälkikäsittelyn ansiota eli paikkailin lehvästön muotoja. Hiekka sen sijaan on autenttinen.
Hyvin onnistuu myös kahden lapsen kuvaaminen :) Viimeinen kuva lempparini, vaikka ei muissakaan todellakaan mitään vikaa ole. Hyvin taltioituja kuvia, joissa lämmin ja välitön tunnelma.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.74 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty