Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

'Silence'

Petri Volanen

12 kuvaa hiljaisuudesta, unohduksesta ja särkyneistä unelmista. Kaikki kuvat ovat lavastamattomia, toisin sanoen olen vain tallentanut näkemääni. Osa kuvista on kuvattu hdr:nä, osa ei.

'Eikä aikaa enää ollut'

Keskiarvo: 3.5
'Unohdus'

Keskiarvo: 3.2
'Näky lasisesta haudasta'

Keskiarvo: 3.5
'Epätoivo'

Keskiarvo: 2.8
'Kadotettu lapsuus'

Keskiarvo: 2.9
'Sign of the Cross'

Keskiarvo: 2.8
'Houre'

Keskiarvo: 3.5
'Tervetuloa kotiin'

Keskiarvo: 2.7
'Ghostly'

Keskiarvo: 3.3
'Avoimet ovet'

Keskiarvo: 3.1
'Uni'

Keskiarvo: 3.1
'Silence'

Keskiarvo: 3.8

Annetut kommentit

Kauniita yksityiskohtia olet onnistunut poimimaan, etenkin 'Näky lasisesta haudasta' ja 'Kadotettu lapsuus', jälkimmäinen tosin suuresti siksi, että minulla oli pienenä tyttönä täsmälleen tuollaiset nukenvaunut.
Vähän kliseisyyttä valinnoissa ja mahtipontisuutta otsikoissa.
Ehdottomasti. :D
"Ihan kiva" sarja, josta saisit hyvän tai jopa erinomaista lähestyvän harkitsemalla vielä hiukan - ja karsimalla puolet tai 2/3 kuvista pois. Kuvien nimet saisivat olla kaikki samalla kielellä, suomeksi mielummin.
ihan hyvin toteutettu idea, pääasiassa kuvat toimivat mukavasti tuon idean ympärillä. kliseisyyttä on, mutta kai sitä nykyään alkaa tulemaan vähän väkisin. vähän pienemmällä kuvamäärällä olisi ollut mielestäni tehokkaampi kokonaisuus. muutama kuva jäi vähän vaisuksi, kun taas esim. 'Silence' ja 'Näky lasisesta haudasta' olivat varsin vaikuttavia. sävyt on kauttaaltaan mukavat ja yhtenäiset eikä teknisesti ole mitään moittimista. Tosiaan ihan mielellään nimet yhdellä kielellä, suomi on hyvä :).
Joo, toi nimihomma mietitytti itteenikin, mutta kun on tullu nuita kuvia osapuilleen noilla nimillä muuallakin esiteltyä niin menin yli siitä missä aita oli matalin (eli sitä ei ollut ollenkaan). ;)

Kuvamäärä ois tosiaan voinu kanssa pienempi olla, kelasin alkuun jotain viittä mutta sitten karkas mopo käsistä... ;D
Perhoskuva ja tua viimeinen toimii ko junan vessa!
HDR-fanina pitää todeta että hyvä sarja mutta hieman olisin karsinnut kuvia. Sarjan viimeiset neljää kuvaa pois lukien "avoimet ovet" olivat sarjan helmiä. Sinulla on hyvä ote valokuvaamiseen ja huomaa että osaat luoda haluamasi kaltaisen tunnelman valokuviesi ympäristöön. Jollain tavalla näistä tuli melko paljon David Lynchin leffat mieleen, mikä ei ole huono asia.
Tervehdys Wolfheart. Nämä toimii. 'Eikä aikaa enää ollut', 'Epätoivo' ja 'Silence' ovat suosikkini. Näissä kaikissa kuvissa on paljon tunnetta ajasta ja paikasta milloin elämää oli, mutta nyt jäljellä pelkkä tyhjyys ja unohdus.

Näitä kuvia katsellessa tuli mieleen amerikkalainen kirjailija Raymond Carver. Elokuva, joka on tehty hänen novelliensa pohjalta on yhtä sirpalemainen, mutta jokainen kohtaus siinä on pysähdyttävä. Nämä kuvat sisältävät paljon mennyttä. Ne kertovat ihmiskohtaloista, joita kuvia katsottuaan jää miettimään. Itse kuvat toimivat särkyneen suomalaisen unelman todentajina. Harvoin täällä kuvapuolella tulee seikkailtua, mutta novellisi sai minut uteliaaksi, millainen olet kuvaajana. Toteamus: hyvä.
Kylmiä väreitä. Puistatusta. Pelkoa. Tunnelma on kyl saatu vangittua! Harvoin jaksan kattoo monikuvasesta näyttelystä kaikkia kuvia. Nytte kuiteski säily kiinnostus loppuun asti. Ei voi muuta sanoo ku, että mahtavaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.21 (356 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty