Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Harmaita päiviä (näkyjä Tuonelan turuilta)

Petri Volanen

Dokumentaarinen matka Tuonelan maille; mustaa joutsenta en nähnyt, enkä ikiyötä, päivisin vain vaelsin (liikaa Amorphista, Ajattaraa ja herra ties mitä)...

Tuonela

Keskiarvo: 3.3
Etuvartio

Keskiarvo: 2.9
Rauha

Keskiarvo: 2.7
Uni

Keskiarvo: 3.3
Sumujen saari

Keskiarvo: 3.1
Routa

Keskiarvo: 2.4
Yksinäisyys

Keskiarvo: 2.6

Annetut kommentit

todella makeita usvakuvia. harmitti tosin tuo liian löyhä kontrasti joka teki kuvista liian pehmosia. silloin reaktio olisi ollut WAU! eikä uuuuuu...hyviä näinkin
muutamia todellisia helmiä. "uni" esimerkiksi oli mielestäni harmaudessaan ja graafisuudessaan nimenomaan uni. aika pitkälti perus peteä :) tunnelmallisia maisemia. "routa" ja "yksinäisyys" jäivät kyllä muun sarjan annista aika kauas :/
Kiitos. :)

Ja mä oon huono ton kontrastin kanssa, pelkään vetäväni överiksi ja toisaalta jos (ja etenkin kun) se tunnelma on paikanpäälläkin ollut hämyisen-utuisen-pehmiä niin... ;)
Kokonaisuutenaan hieno näyttely. Tulee aivan Kuopion kameraseura 1970-luvulta mieleen. Ensimmäinen on paras. Muihin kaipaisin hieman enemmän kontrastia.
epätasainen sarja, pari huikeaa ja pari onnetonta.
Hyvä kokonaisuus, tosin epätasainen, kuten jo todettiin. Ainakaan tuo Routa ei tunnu oikein kuuluvan muuten varsin mukavien kuvien sarjaan. Selvästi edukseen eroaa Tuonela, joka on upea, kuin myös Uni; mukavan erilainen. Loppukaneettina liityn tuohon lisää kontrastia kaipailevien joukkoon.
sarjana hyvin tasalaatuinen, toisaalta Unen lisäksi todellista leuanloksauttajaa jäi kaipaamaan. Hyvin luotu tunnelma kestää läpi koko sarjan. tulee mieleen black-metal-levyjen kannet.
Vaikuttava sarja. Yksittäiset kuvat voisivat vielä enemmän erottua omalla persoonallaan kuin myötäillä toisiaan. Siksi tykkään erityisesti viimeisestä kuvasta. Jos sarjassa olisi näistä vaikkapa kolmas, neljäs ja viimeinen ynnä muutama muu yhtä erilainen, niin a vot! Telen käyttö jättää maisemat himpun verran etäiseksi.
Värillisinä nämä sun suokuvat toimii paremmin. Olen niitä jotka pitää tärkeänä että MV-kuvassa on se täysin valkoinen ja täysin musta kohta, tai ainakin hyvin lähelle sitä. Sitä en näistä löytynyt.
Hyvä pointti.
UNI ja RAUHA mielettömiä!
Harmaus toimii!
Oho, näitä wanhojakin vielä katsellaan - kiitokset siitä! ^^
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.92 (294 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty