Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Iloisia runoja

Olli Hongisto

???

Autokorjaamn ovi
Keskiarvo: 3.6
Yläikkunaninja
Keskiarvo: 3.4
Madon reikien toiminnasta
Keskiarvo: 3.4
Spervoinmat
Keskiarvo: 4.4

Annetut kommentit

Nyt kyllä olet taikonut niin "uutta runoutta" että en tiedä onko tämä vitsi vai huono vitsi?
Hyvin sanottu! En tajunnut yhtään. Otan tuon kuitenkin kohteliaisuutena, kiitos kommentista.
Kohteliaisuus se onkin. Kun en tajua jotakin runoa alan arvella, että kyseessä on vitsi...
No kyllä minä yleensä näitä juttuja ihan jotakuinkin vakavissani tänne kirjoittelen.
Minusta tämä oli ihan hyvä eikä minulle lukijana ole merkitystä onko kirjoitettu vakavissaan vai tosissaan koska tosiasia kuitenkin on että runo ratkaisee ei se miten/kuka/milloin/miksi on kirjoittanut. Se on amatööri- ja ammattikirjoittajan ero ja käsittääkseni kuitenkin Olli pyrkii selkeästi jälkimmäiseen laadullisesti. Muuten ei vuosikausia aukeassa olisi. Kirjoitan itsekin tosissani. Tiedän mistä puhun koska kirjoittelin hiljattain pitkän tauon jälkeen aukeaan ja tein sen puhtaasti "terapiana" mutta koko tuo 2 tuntia kestänyt prosessi sytytti saman halun kirjoittaa mahdollisimman hyvin, vakavissaan ja tosissaan kuten aikoinaan tein. Itse asiassa uskon että kaikilla meillä on sama motiivi enemmän tai vähemmän. Jos aukea olisi pelkkää ajantappoa niin hyödyllisempää olisi käyttää se aika vaikkapa veikkausrivien tekemiseen. Kokoelman otsikko on kaunis. Minusta se tukee hyvin kokoelmaa ja tuo itse runoihin uusia ulottuvuuksia.
Kiitokset myös Antille vierailusta. Vakavissaan kirjoittaminen nyt ei tietty tarkoita, että siinä samalla täytyisi pitää molemmat nyrkit takapuolessa. Sellaisessa touhussa jää itse asiassa liian vähän käsiä käyttöön muutenkin.
Halusin vielä kommetoida näitä uudelleen. Jäivät aiemmin kiusaamaan kun en ymmärtänyt. Tiedä sitten ymmärtämisestä nytkään, mutta alkavat vähitellen avautua. Joten voin irtautua näistä. Kiitos vaikeudesta joka sai palaamaan.
Kiitänpä Maria sinua sitten vielä toistamiseen :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.77 (22 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty