Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Luukylmä kumppani ja muita hetkiä

Petri Volanen

Ennalta-arvattavasti vaihtelun välttämiseksi taas näitä kun näitäkin on tullut taas kuvattua. Jos en ihan väärin muista niin tuolla on jopa kaksi ihan peruskuvaa, loput ovat taas hdr:iä. Sekalainen kokoelma, ei sinänsä muuta yhdistävää tekijää kuin se että autiotaloista (tai -tehtaista) tavattua ovat kaikki.

Luukylmä kumppani

Keskiarvo: 3.3
Kulta-aarteita

Keskiarvo: 3.6
Kylmä, kylmempi koti

Keskiarvo: 3.5
Tässä ja nyt

Keskiarvo: 3.8
Elämänlangat

Keskiarvo: 3.5
Haurasta ja särkyvää

Keskiarvo: 3
Kevätaamu

Keskiarvo: 3.3
Murtunut mieli

Keskiarvo: 2.9

Annetut kommentit

Huikea sarja, mutta niin surullinen. Onko elämä oikeasti näin ankeaa vai olenko vain pessimisti - vai sittenkin realisti.

Tuohon on kyllä paha vastata... ainakin tuo on todellisuutta pitkin poikin kotimaista maaseutua päätellen siitä että nämäkin kuvat on saanut talteen otettua. Kuvatekstit taas nyt on mitä on, tietäähän sen millaista alavirettä tällaisen melankoliaan taipuvaisen idiootin päästä irtoaa. :)

Tosiasiassa veikkaan että eiköhän noissa kaikissa kahta lukuun ottamatta ole eletty ihan onnellista elämää loppuun asti. Tuo tehdaskuvan tehtaan toiminta päättyi '80-luvun lopulla, tai ainakin siltä ajalta löytyvä lomautusilmoitus siellä taukokopin seinällä on.

Ensimmäisen ja viimeisen kuvan paikka taas oli oikeasti taiteiltu täyteen sekä hienoa että synkänpuoleista taidetta... kuvat julkaistuani eräs paikallinen kertoi käyneensä siellä jo vuosikymmen sitten jolloin kuvat oli jo taiteiltu, minkä lisäksi paikalla oli ollut saman luurangon lisäksi ymmärtääkseni jo silloin autioksi käynyttä taloa pitempäänkin asuttaneen taiteilijan päiväkirja, jossa tuo oli kertonut luomistyöstään. Harmittaa niin helvetisti etten itse kyennyt sitä paikallistamaan, jos kohta en osannut etsiäkään kyllä. Toivottavasti se siellä vielä on.
Onkin ollut ikävä "tätä Volasta", kertakaikkiaan huikeaa settiä.
Rispektit herralle kuvien ja runojen upeasta "yhteispelistä". Mää niiiiin pidän.
No jopas, suurta isompi kiitos ja keskimääräistä syvempi kumarrus. :)
Nyt oli kyllä taas aivan upeita kuvauskohteita ja -paikkoja.
Kiitoksia. Suomi on ihmeitä täynnä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.38 (104 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty