Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Veljeni vartija?

Maria Appola

Viisi kuvaa onnettomuudesta ja sen selittelystä

Pyhäjärven rannassa
Keskiarvo: 3.5
Koko illan ja yön olin levoton
Keskiarvo: 4
Moottoripyörä oli pusikossa
Keskiarvo: 3.5
Illalla palasimme rantaan
Keskiarvo: 5
Kolmantena päivänä nousi kuolleena
Keskiarvo: 4

Annetut kommentit

Hieno tarina, mutta vähän ehkä väärin perustein lähdin tätä runopuolella lukemaan. Proosa-puolella olisin voinut antaa jopa parempia pisteitä. Tätä on ehdottomasti arvioitava kokonaisuutena. Aloitus saa merkityksensä vasta tarinan edetessä, eikä lopun katkelmia oikeastaan edes tajua ilman että on lukennut aiempia. Erittäin hyvä kokonaisuus, joka sopisi paremmin luettavaksi kirjasta kuin täältä aukeasta, jossa on totuttu arvioimaan katkelmia kerrallaan.

Voisi auttaa jos otsikot olisi myös numeroitu: 1/5, 2/5... tai Osa 1, osa 2...
Olisi pitänyt ehkä vaihtaa esittelyteksti kokoelman nimeksi ja nimi esittelyksi. Ja luultavasti myös koko sarja yhdeksi tekstiksi. Mutta kun yritin olla kai fiksu jakamalla viiteen kuvaan ja vielä nimeämällä kuvat runon ensimmäisellä säkeellä. Siis luulin, että kuvaus paljastaa mistä tässä on kyse.

Ehdottamillasi tavoilla olisi voinut myös selkeämmin ilmaista. Tämä oli taas hyvä opetus siitä miten pitää yrittää aina nähdä ideansa lukijan vinkkelistä. Kiitos kommentoinnista ja vihjeistä Juho!
No nyt oli kyllä äärimmäisen vaikuttava. Ja sitten kun sen alkoi jo tietää... niin tuli se "varmaan uinut pikku saareen" mikä saa tässä yhteydessä ikään kuin toisenlaisen merkityksen, hyvin kovin kauniin sellaisen. Todella, todella, todella vaikuttava. Kumarrus ja kiitos.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.89 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty