Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Ihmisiä ja hevosia

Petri Volanen

Sinihiuksinen ystäväni kertoi kesällä aloittaneensa ratsastuksen monen vuoden tauon jälkeen. Pikkupöhnässä olin tietysti riittävän rohkea todetakseni että "jos joskus kuvia tarvitset niin"... Ystäväni oli sitten taas kertonut ideasta tallinpitäjän tyttärelle, joka myöskin aiheesta innostui.

No, sovittu päivä koitti ja meikäläinen kuvitteli menevänsä peruskuvaamaan peruskuvia perusratsastuksesta jollekin rupiselle pikkukentälle. Hah! Touhu olikin jotain aivan muuta, todella, todella, todella positiivinen yllätys - kuvauspaikatkin kun oli mietitty jo etukäteen. Hankala vaan arvioida onko näissä muille mitään vai onko kyse pelkästään siitä että touhu osui niin hyvin omiin haaveisiini? Oli miten oli, ensimmäiset kuvat loppukesästä, toiset umpisateisena syyspäivänä ja lisää joskus talvella. Tässäpä niitä tähänastisia.

Syyssateen prinsessa

Keskiarvo: 3.4
Hetken siinä

Keskiarvo: 2.8
Suutelo

Keskiarvo: 3.7
Rannalla

Keskiarvo: 3.4
Rannalla II

Keskiarvo: 3.4
Syysväreissä

Keskiarvo: 2.9
He

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

Hevonen on aina hieno eläin, vaikka ravitouhusta en juuri siksi pidäkään - ratsastus on ihan toista maata. Taidokkaitahan nämä ovat ja näyttävät kyllä hienosti sen, kuinka ratsu ja ratsastaja tekevät hienosti yhteistyötä! no onhan Sinulla toki kokemusta hevoskuvistakin, tuloksissa se näkyy.
Kiitoksia. Sen sortin polte jäi kyllä päälle että sitä talvikuvaussessiota odottelen jo kuin kuuta nousevaa, tai enemmänkin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.22 (64 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty