Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Varjojen sini ja muita tarinoita

Petri Volanen

No joo, ne on taas näitä, hetkiä hiljaisista tiloista, paikoista joista elämä on jo kadonnut mutta muistot elävät. Ja kuten kuvioon kohdallani kuuluu, ovat hdr:iä kaikki.

Päin piteneviä öitä

Keskiarvo: 3.5
Syyshämärä talven tulla

Keskiarvo: 3.4
Ja ulkona satoi vettä

Keskiarvo: 3.9
Koti kylmäksi kuoli

Keskiarvo: 3.7
Valon syntyessä

Keskiarvo: 4.5
Jo kuihtuivat ruusut

Keskiarvo: 4.2
Varjojen sini

Keskiarvo: 3.6

Annetut kommentit

Hyviä kuvia Petri. Innolla odotan yhteistä projektiamme...
Taas kerran huikeita kuvia - elämän katoavaisuus kuvattuna ilman yhtään elävää, kyky sinänsä.

Kiitoksia Kai, ja samoin myöskin minä. Onnittelut muuten vielä siitä uusimmastanne, sain sen kirjastosta käsiini ja herran jestas sentään. Käsittämättömän hienoja alusta loppuun.

Kiitoksia Mikko. Ja kuten tuolla jossain kommentissa totesinkin, niin ensi vuonna olisi näillä näkymin lopultakin tarkoituksena päästä kokeilemaan myös ihmisten kuvausta noissa olosuhteissa... kun tässä on tullut erinäisten sattumien kautta törmättyä muutamaan kuvaukselliseen ihmiseen jotka kaiken lisäksi ovat näillä näkyminen vieläpä kuvattaviksi suostumassakin. Pitää ainakin testata onko meikäläisestä siihen, noissa kun niin isona pointtina on itselleni aina ollut nimen omaan se ihmisvapaus, tavallaan kadonnut elämä ja niin edelleen eikä ihmiskuvausta ole juurikaan tullut harrastettua. Mutta nyt on niin sanotusti PAKKO kokeilla, kun taitaa osua sen verran hyvin omiin mielikuviin.
Petri - oppia ikä kaikki, jos ei kokeile ei löydä mitään uutta. Odotan siis mielenkiinnolla kokeilujesi tulosta.

Huomaan joutuvani jo puolustamaan epäammatillisia näkemyksiäni. Toisaalta olen iloinen, että näen vain kauneuden ja loistavalla tyylitajulla toteutetut kuvat. Todella nautittava sarja tämä. Kiitos kauneudesta.
Hah hah, jokainen katsokoot näiti kuten parhaakseen näkee... ja meikäläiselle isoin ilo on toki se jos joku näistä tunteita tahi tuntemuksia irti saa, tai ajatukset liikkeelle.

Ja Mikolle pitää todeta että pelottavan samanlaista tuntuu tulevan sillä laajakulmallakin. Ei siis odotettavissa uutta. :D
Upea näyttely. Aina tälläisiä kuvia katsoessa alkaa miettimään, että miksihän nuokin talot on joskus hylätty.
Kiitoksia. Ja joo, tuolta kysymykseltä on noissa paikoissa aika paha välttyä. Yleensä kait on kyse epäsopuisista perikunnista... tai sitten kuten ymmärtääkseni tuon yli-ihmeellisen huvilan kohdalla, että paikka on tullut ikään kuin kartanokaupoissa kaupanpäälle. Todellisuus on toisinaan tarua ihmeellisempää... ainakin täältä alatasolta tuijoteltuna. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (79 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty