Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

2018

Petri Volanen

Vuosi 2018. Etunojapunnerruksia viiden kuukauden täystauolla 38 300 kappaletta. Vatsalihasliikkeitä 6470. Kirjoja 26, yhteissivumäärältään 7325 (eli vähemmän kuin kertaakaan sitten vuoden 1996 jolloin aloin lukemisiani muistiin merkitä). Täysin alkoholivapaita päiviä 227. Eri olutmerkkejä 71. Nautittuja olutlitroja 160,8. Väkeviä 198 paukun verran. Kuvamyyntejä viiden kuvatoimiston kautta 614 kappaletta, laskua edellisvuoteen 22 prosenttia.

Ja noiden ja muiden ohella 50 luontokuvausreissua, 56 Autiot ja unohdetut reissua sekä 48 edellä mainittuihin kategorioihin osumatonta kuvausreissua 344,5 tunnin edestä.

Perinteiseen tapaan yritin valita vuoden mittaan aina jokaiselta kuukaudelta sen itseeni iskevimmän tänne ja tuollainen siitä nyt sitten tällä kertaa tuli.

Jäämies

Keskiarvo: 3.9
Jääsydän

Keskiarvo: 4.4
Pakkasaamuna

Keskiarvo: 3.3
Mustavalkoista

Keskiarvo: 3.7
Vanhan vauhdikas menneisyys

Keskiarvo: 3.8
Kesäpäivä kartanon puutarhassa

Keskiarvo: 3.8
Palata Paratiisiin

Keskiarvo: 3.9
Hiipua hitaasti, päästää irti, luovuttaa

Keskiarvo: 4.5
Viimeinen syys

Keskiarvo: 4.1
Elämästä unohdettu

Keskiarvo: 4
Kadota kiireettömyyteen

Keskiarvo: 4.4
Jäätyä hiljaisuuteen

Keskiarvo: 4.4

Annetut kommentit

Kiitos monipuolisesta kuvakokoelmasta 2018! Aikamoinen tilastotieteilijä paljastui alkutekstistä. Jonkinmoinen tilastoihminen minussakin asuu ja noista aion varastaa lukemisen määrän kirjaamisen, vaikka olenkin ääreishidas lukija, joka karttaa paksuja kirjoja. Yhden kullanarvoisen, juuri meneillään olevan tärpin tähän tuon: G.J. Ramstedt: Seitsemän matkaa itään / Lähettiläänä Nipponissa. Varsinaista seikkailua ja tutkimusmatkailua 1900-luvun vaihteessa. Tästä karttuu lukutili 415 sivua. Jos ei kirjastossa ole niin Antikvaarissa kyllä löytyy.
Taas niin hieno kuvasarja!
Jää taitosi hivenen pimentoon näin hiljaisella sivustolla.

Kiitoksia kirjavinkistä, pitää pitää mielessä tuo. Ja kiitoksia kehuista molemmille. Justiinsa valikoin ensimmäisen kuvan tälle vuodelle, että katsellaanpa sitten taas vuoden kuluttua millainen tästä vuodesta tuli. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.02 (121 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty