Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Särkyä

Petri Volanen

Nämä nyt ovat taas näitä.

Tuvassa tässä, talviaamuna

Keskiarvo: 4.1
Loppua tähän

Keskiarvo: 4.1
Hetket

Keskiarvo: 4
Takki tyhjänä kanssa talven

Keskiarvo: 3.9
Särjettynä

Keskiarvo: 3.8
Kevättalvi

Keskiarvo: 3.4
Toivoa

Keskiarvo: 4.1
Särkyä

Keskiarvo: 4

Annetut kommentit

Kiitos paljon taas tästäkin sarjasta! Merkillisesti nämä pakottavat ryhtymään runolle. 1, 2 ja 6 alkoivat puhua niin ettei tästä ole nyt lähteminen pois koneen ääreltä. Kiitos ideoista!
Hyviä...taas kerran. "Tuvassa...", "Loppua tähän" ja "Kevättalvi" kuvat kolahtivat kovin.
Mun pitäisi ryhdistäytyä :-)
Kiitoksia paljon. Ja tsemppiä - ne ei kelit ole varsinaisesti olleet ihan parhaita mahdollisia tähän lajiin viimeaikoina, mutta tästähän ne lähtee taas paranemaan... ainakin toivottavasti. :D
Näissä vaihtelee todella paljon se, onko kohde kiinnostava tai onko valaistus hyvä, ja miten onnistuu sommittelu. Lavastamisella voisi valoa lisätä ja luoda haluamansa sommittelun, mutta tasapainoilu autenttisuuden kanssa on oma kiinnostava juttunsa dokumentaatiossa. Joka tapauksessa aina sarjaan mahtuu muutama joka sykäyttää aiheellaan, ja jossain toisessa saattaa olla hyvä valo ja teknisesti paremmat lähtökohdat. Ja joskus kaikki menee ihan nappiin. Helpompihan se ehkä olisi studiossa räpsiä, mutta autiotaloissa seikkailu vetoaa tunteisiin monella tasolla.
Joo, meikäläiselle nimenomaan se kaiken autenttisuus on tässä hulluudessa kaikkein tärkein juttu. Ihan jo kunnioituksen vuoksi ylipäätään (mielestäni noissa ei vaan kerta kaikkiaan kuulu koskea yhtään mihinkään lattia pois lukien), mutta myös sen... no, kait sitä voisi dokumentoinniksikin kutsua että kuvaa juuri sitä mikä oikeasti on ollut eikä jotain minkä on itse tehnyt. Useinhan sitä kelaa että jonkin pienen asian muutos merkitsisi paljon mutta... eihän se olisi enää sama. Toki tykkään myös siitä haasteesta, että kun pitää yrittää oikeasti löytää ne ottajaansa odottavat kuvat eikä tehdä niitä. Siinä on jotain äärimmäisen kiehtovaa, kuvat ovat ikään kuin syntyneet sattuman kautta tai jotain yhtä lennokasta jota en osaa tuon paremmin sanoiksi pukea. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.94 (71 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty