Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Toivat toivon tullessansa

Petri Volanen

Toki olen myös luonnosta yrittänyt kuvia löytää. Tekstipuolen pistin täysjärjettömästi uusiksi vielä tänä aamuna - alunperin olin sokeroinut kuvia (tai katsantokannasta riippuen paikkaillut niiden sisällön vähyyttä) päiväkirjamaisilla teksteillä mutta aloinkin kelata että... miksipä ei?

Jäätaivas

Keskiarvo: 4.4
Kylmää ja kirkasta

Keskiarvo: 3.9
Kevään korvalla kylmää

Keskiarvo: 3.9
Vielä viiltää viima

Keskiarvo: 3.8
Valkosateessa

Keskiarvo: 3.8
Jääkylmä

Keskiarvo: 4
Luoto keskellä kylmän

Keskiarvo: 3.7
Lensivät järven jäisen yllä

Keskiarvo: 3.8

Annetut kommentit

kiitokset taas hienosta sarjasta. Tekisi mieli sanoa, että tällaiset on minun juttu - siis katsoa, kuvaamiseen ei minusta taida olla.

Sinä se löydät aina uudelleen luonnon aarteet, kiitos siitä. Näitä jaksaa katsella, komeat taulusarjat saisi vaikka 1-2 ja 3-4-6, miksei 5:kin. Kaksi viimeistä hieman irrallisia tästä sarjasta.
Kiitoksia Mikko, ja todettakoon ettei noiden räpsyttely sen kummempia ihmeitä vaadi, lähinnä sitä että vaivautuu milloin keliä on.

Ja Iralle todettakoon että tuo uudelleen on kyllä meikäläisen kohtalla täydellinen sanavalinta, kun tulee kuvattua samoja näreitäkin kerta toisensa jälkeen... tosin tässä nyt ei uusintoja oikeastaan ole kuin tuo Valkosateessa ja Luoto keskellä kylmän. Ja myönnän miettineeni itsekin samaa, hetken jopa sitä että olisin jättänyt tähän vain joko nuo jääkuvat tai pyrykuvat, mutta suuressa itsetyytyväisyydessäni piti tietysti änkeä taas kaikki mahdollinen, tai ainakin melkein. :D
Kiitos näistä hienoista kuvista jotka saivat runojenrustaajan rakentamaan taidenäyttelyä!
No jopas, ilo on minun puolellani. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.91 (87 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty