Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Samettinen yö, tulinen taivas ja muita hetkiä

Petri Volanen

Tässäpä taas ns. (omasta mielestäni) "parhaita paloja" viimeisen kuukauden ajalta.

Sadehämärässä

Keskiarvo: 3.6
Armahtaa itsensä uneen

Keskiarvo: 4
Matkani sieltä tähän

Keskiarvo: 3.6
Poveen maan

Keskiarvo: 3.3
Elämästä

Keskiarvo: 3.4
Kaipaus

Keskiarvo: 3.9
Vähin voimin vielä

Keskiarvo: 4
Samettinen yö, tulinen taivas

Keskiarvo: 3.6

Annetut kommentit

Ikävä sanoa mutta nämä sinun kuvasi ovat yhtä kiinnostavia ja inspiroivia kun kylmä kaurapuuro.
Kannattais kuvata ja laittaa tänne jo jotain uutta näitä on saatu katsella jo useita vuosia.
Hienoa, että jaksat jakaa näitä kaihoisia tunnelmia - vanhemmalle ihmiselle nämä ovat kovin puhuttelevia, muistoja lapsuudesta ja muistutus kuolevaisuudesta, niinhän se menee.
Kiitos upeasta matkasta kuviesi maailmassa! Eivät ole minulle mitään kertakäyttötavaraa. Näissäkin olen viipynyt monesti. Ja kuten olen kertonut aiemminkin nämä tuottavat tekstiä. Toimivat innoittajina kirjoittamisessa. Kiitos paljon!
Täysin eri linjoilla kuin herra Laine. Lähes poikkkeuksetta hyvät teokset syntyvät toistojen kautta, työstämällä samaa aihetta pitkään. Hyvä että jaksat ja postata tänne lähes kuolleeseen Aukeaan. Pitää yrittää taas itsekin jotain saada aikaan.
Kiitoksia Juha Pekka, kerrankin suoraa puhetta! :D Ja voit uskoa että ymmärrän tuonkin pointin, mutta koska en itse kykene kyllästymään enkä koe tarvetta "laajentaa mukavuusalueen ulkopuolelle" (koska väkisin ylittämällä en saa MITÄÄN talteen), tulen todennäköisesti kiusaamaan teitä näillä räpsyillä jatkossakin. Pitäisi kenties siirtyä täälläkin monessa muussa paikassa viljelemääni nimet ~ Tällaisella tavalla ~ tyyliin, jotta ne jotka ovat jo täynnä osaisivat vältellä. :) Mutta ällös masennu: voi olla että julkaisen jossain vaiheessa niitä muitakin vakioaiheitani, kuten suokuvia, jenkkiautoja tahi hevosia.

Kiitoksia Mikko. Meikäläisellehän tämä on sellaista katoavan tallentamista, kauneuden etsimistä eletyn elämän jäljistä, toivottavasti kunnioittaen. Ja puhuttelevat nuo paikat tällaista nelikymppistäkin hyvin syvästi, sellaisella alakuloisen kauniilla tavalla.

Kiitoksia Maria. Tuo lienee parasta mitä voi meikäläiselle sanoa että jos kuvista saa jonkin sortin inspiraatiota tai ylipäätään jonkin lajityypin tuntemuksia. Kiitos ja kumarrus.

Kiitoksia Timo. Ja juu, meikäläinen on ilmeisesti helposti koukuttuvaa sorttia, että kerrankun johonkin jämähtää niin sitten jämähtää sangen pysyvästi. Ja voit uskoa että olen usein miettinyt sitä miksi jaksan innostua samojenkin paikkojen ja jopa samojen kuvien uusintakuvaamisesta kerta viidennenkymmenennenkin jälkeen, miettinyt sitäkin että lienee jonkin sortin sairaus sekin. Etenkin kun nytkin taas vuosittaista valokuvakirjaa kasatessa sen konkreettisesti ymmärtää miten paljon on tullut kuvattua huolimatta siitä että määrällisesti yritän kuvata mahdollisimman vähän... ja miten iso osa siitä paljosta vähästä on täyttä paskaa. Mutta sitten taas... jos edes joku kuva kestää aikaa niin... siinä on taikaa.

Ja tsemppiä aktivoitumiseen, kannatan. Välillä oikein hävettää kun meikäläinen aina vaan lykkää tänne näitä kahdeksan kuvan pläjäyksiä niin säännöllisesti. :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.67 (57 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty