Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

illuusioista

Nina Kolehmainen

olen tuijottanut tätä monta kuukautta. se ei liiku kun tuijottaa minua takaisin vaan.

minä
Keskiarvo: 4
hän I
Keskiarvo: 4
hän II
Keskiarvo: 4
tarinoista
Keskiarvo: 4.2
hän III
Keskiarvo: 3.8
minä II
Keskiarvo: 3.8
hän, viimeinen
Keskiarvo: 3.8
tekosyistä
Keskiarvo: 4.2

Annetut kommentit

Hyvin kirjoitettuja ja jokainen runo puhuttelee. 5p.
Tyylikkäistä ja taitavasti kirjoitettuja runoja, joissa on kaikissa oli vahva tunnelma. Hieno kokoelma taitavalta kirjoittajalta.
Kyllä nuo onnistuivat minut voittamaan puolelleen, hyvän puolelle kokoelma meni. Olin nimen takia aluksi epäileväinen, illuusio on sanana sellainen hieman... kulunut. Tai sitä voidaan käyttää kun halutaan sanoa että nyt seuraa jotakin "syvällistä". Kirjoittaminen oli parasta keskivaiheilla. Siellä oli joitain oikein hyviä kohtia. Välillä teksti hieman hajosi, kokoelman lopussa muutamassa. Sellainen luonnollinen yhtenäisyys uupui. Ei niin että se tietenkään aina olisi välttämätöntä.
Kiitos. Mahtava kokoelma.
Luin uudelleen ja mietin tuota luonnollista yhtänäisyyttä, että se oli varmaan väärin sanottu. Vaikkapa pari viimeistähän ovat nimenomaan yhtenäisen oloisia. Jotakin muuta. En taida osata sanoa. Mutta nämät ovat hienoja. Hengittävät enemmän kuin jotkin edellisesi. Runollisuus on lisääntynyt. Illuusioista on silti halpa nimi, se vaivaa yhä. Ja ehkä nuo muutkin nimet.
Paitsi hän, viimeinen.
Tämä kuulostaa ihan sinulta, ja kuitenkin tuntuu eriltä. Minun pitää hieman sulatella. Ystävällisesti,
olipas tasaista matskua, kirjoitat runoja runoilijoille, vähän niinku jotkut täällä aukeassa maalaa tauluja taiteilijoille.. mutta ei minun kaltaiseni tavikset näistä ymmärrä sitä syvintä sisältöä, jos suoraan ja rehellisesti sanotaan miten asian laita on... niin kai sen kuuluu ollakin, mitä sitä elämän lakeja muuttamaan
Hyviä, eheitä runoja, jotka muodostavat yhdessä hyvän, eheän kokonaisuuden. Joitakin runoja vaivaa hieman tasapaksuus, jopa kliinisyys, varsinkin kokoelman alkupuolella. Kielellä ei myöskään kannata brassailla liikaa, jottei sisältö aivan täysin hukkuisi (tämä ongelma oli tosin vain yhdessä runossa, mutta kuitenkin).

Näissä on ajatusta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.98 (92 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty